Érdemes venni ultrahangos hidegpárásítót?
Figyelt kérdés
Nemsokára panelba költözünk, úgy hallottam, hogy jó szolgálatot tesz. Most anyósoméknál lakunk panelban (nem panelből jöttünk át) és sokkal rosszabbul alszik a 6 hós lányom, mint az előző lakásban, ahol párás volt a levegő. Jelenleg van a radiátoron több üvegben víz, de ezek semmit nem érnek. Mi a tapasztalat és milyen árban vannak ezek?2008. nov. 28. 11:36
1/3 anonim válasza:
Érdemes! Megelőzhető az esetleges krupp, asztma vagy allergia. Én a Tefal Baby hidegpárásítót ajánlom. (Nagyon csendes.) 18000 Ft, de valamelyik "babás" (Kismama, Anyák lapja vagy Babamagazin) újságban most van Brendon kupon hozzá és azzal 13000 Ft most. (Ha jól emlékszem.)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Mi nem panelban lakunk de elég száraz a levegő és én kaptam kölcsön 1 "VIVAMAX" UH párásítót és azóta nyugisan alszik a kislányom.(az árát sajna nem tudom!!!:( )
Lehet rajta időt és párolgási sűrűséget állítani. Gomba alakba kell kéz meleg vizet tenni és minden nap cserélni. Én csak ajánlani tudom. Ja a legjobbat elfelejtettem van hozzá távirányító ha még állítani szeretnél nem kell bemenni a szobába, de ha lejár az idő vagy kifogy a víz akkor leáll magától is.
1 héten 1szer ecetes ronggyal kitörlöm az UH részét.
Kellemes párologtatást kívánok.
5 és fél hónapos kislány anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, azt hiszem, akkor beruházunk egyre.... :)
2008. nov. 28. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!