Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyermekzsúri programoka...

Milyen gyermekzsúri programokat tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
Kislányom május végén tölti be a 2. életévét. Párommal nagyban készülünk a nagy napra. Meghívókat küldtünk családtagok számára (keresztszülők, nagypapák, nagymamák) és az ünnepi menü kitalálása is alakulóban van (bár ide is várok javaslatot). A kérdésem, hogy milyen programokat tervezzünk be a szülinapra, azért hogy mindenki az ünnepelttel foglalkozzon, miközben ők is jól szorakoznak, nem unatkoznak és nem is érzik kellemetlenül magukat? De a legfontossabb, hogy a kislányunk érezze jól magát.
2009. máj. 4. 11:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyerekeket nem hívtok meg?Olyan ő korosztálya belieket?Tapasztalat,hogy a 2 éves jobban érzi magát a korbeliekel:))

De ha nem,akkor is,mondjuk,szappanbuborékfújás(vannak nem szappanos és ki nem durranó fújókák is),tánci-tánci,vannak ilyen világítós táncszőnyegek,szerintem egy kétévesnek kifejezetten mókás,hogy rá kell lépnie a világító részekre:)

Javaslom,hogy egy jó humorú emberkét fogadjatok fel aki beöltözne bohócnak:))

Bábszínház is nagyon jó én szoktam előadni gyerekeknek és megvesznek érte:)

Hirtelen ennyi jutott az eszembe

2009. máj. 4. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!