Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a kislányommal,...

Mit csináljak a kislányommal, napok inkább már hetek óta nem akar enni? Lehet valami baja?

Figyelt kérdés

Mai napi "adagja",amit bele tudtam könyörögni reggeltől:fél deci kakaó,2kanál tejberizs,kuki(ebből elég sokat evett),1savanyú uborka.

Bármivel kínálom,elkezdi a fejét rázni,és visít hogy "emmm".

Kap cebion multit.

2011. okt. 20. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kell támadásnak venni, amit írunk! Csak azt akarjuk vele mondani, hogy pont ezzel manipulálnak a rosszevő gyerekek, hogy úgyis kapnak nasit (nevezzük bárhogy), csak azért, hogy egyenek végre mást is. Magyarul: pár napig próbáld ki azt, hogy olyan kajákat kap CSAK, amiket szeretnéd, hogy meg is egye. Tehát valami táplálóbbat, mint a kuki és társai, mert azzal csak azt éred el, hogy ne legyen éhes, de semmi tápanyagot nem visz be a szervezetébe, ami így tél előtt fontos lenne.
2011. okt. 20. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Pufi ide vagy oda, én anno nem ettem ilyet, sem édességeket mégis rossz evő voltam.

Vannak ilyen gyerekek. Ha aggódsz vidd el orvoshoz, legfeljebb megtudod, hogy semmi baja, csak most azt az időszakot élni, hogy nem eszik sokat.

Unokatesóm kisfia most lesz 10 éves, kb. 3 dolgot hajlandó megenni mióta hozzátáplálták őt babakorában. Ő volt vérvételen és jó pár vitaminhiánya volt, de neki pl. megállapították a vashiányt is, ami lehet a rossz étvágy oka! (mind ahogy írta már valaki)

Szóval én elvinném egy vérvételre, attól nem lesz baja, de legalább kiderülne ha van valami baj. Ha meg nincs és jó a vérképe, akkor végképp nem kell aggódni. Eszik, amennyit eszik.

2011. okt. 20. 14:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm még egyszer!

Csak kissé dühített,hogy azt gondoljátok kukival tömöm,holott mindent elkövetek hogy egyen!

A fura az hogy soha nem volt gond az étvágyával,mindig is jól evett,és nem válogatott! Ez egy pár hete van. Lehet tényleg ezt a korszakát éli,mert általában mindenre azt mondja hogy nem! És nem csak a kajára. Azért az orvostól rákérdezek. Nem úgy néz ki mint aki éhezne(14kg),de egy anya mindig aggódik.

2011. okt. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!