Sovány a gyerekem? Nagyon kevés kg korához képest?
11kg a kislányom és 18 hónapos nagyon sovány?
A védőnőnk azt mondta nagyon soványka,én nem látom annak és a napi étkezés mennyiség is megvan.
Anyukák mi a véleményetek????
Minden anyukának :köszönöm,hogy elolvastátok a kérdésem és időt szántatok a problémámra.
Kicsit én is erős kijelentésnek találtam a védő néninktől ...
Az utolsó anyuka kislányának Boldog Szülinapot így ismeretlenül is.
Eddig csak kislányos anyukák válaszoltak neked, na nekem kisfiam van. 29 hónapos és 13 kiló.
A bölcsibe ahova jár a fiam a két legjobb barátnője sincs még 10 kiló sem pedig már elmúltak 2 évesek.Tehát nem vékony a lányod.
Kisfiús anyuka vagyok, csakhogy erősítsem ezt a tábort is!
Bár az én kisfiam 12 kiló volt és 86 centi másfél évesen, de szeretném, ha tudnád, hogy nem csak nálatok érdekes a védőnő.
Nálunk előállt az a helyzet, hogy mindkét védőnő egyszerre lett terhes, ergó 3 havonta helyettes védőnő volt. Az egyik folyton piszkált, hogy sovány a gyerek, adjak neki enni rendesen (rendesen eszik), aztán a másik meg, hogy diétáztassam a gyereket. Na, persze!
Szerintem pont jo a kislanyod!
Az en kisfiam a ket eves statuszon 12 kg es 92 cm volt. A mi dokink szerint nem sovany de az ismerosok allandoan cseszegetnek,hogy milyen vekony ez a gyerek. Aterzem a problemadat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!