A gyerekek miért a játszótéren pisilnek?
na de bent a játszótéren szerintem egy 4 éven alulinak sem kellene pisilnie :x Persze nem arra gondolok, hogy épp most lett szobatiszta és esetleg bepisil a játszótér közepén, hanem, hogy a 2-3 éves gyereket a mászóka tövében pisiltetik.
Az a durva, hogy tényleg van ilyen szülő, pedig jobb lenne, ha csak vicc lenne az egész :(
Valóban az lenne a helyes, ha lenne WC a játszikon. Csak a bibi, hogy még mindig Magyarországon élünk és mindenki tudja, hogy azok milyen állapotban lennének. Egyébként azt én sem értem, hogy miért pont a játszótér közepén kell pisiltetni a gyereket. Félre kell vonulni vele és intézze ott a dolgát. A másik, ami nálam kivágja a biztosítékot, mikor okosanyuka a szaros pelenkát még össze sem csomagolja és bevágja a pad alá. Szemetes minden játszin van és a pelust pedig teljesen össze lehet zárni.
Persze mit várunk, mikor a multiknál az ember azt tapasztalja a wc-ben, hogy a betéteket/tamponokat nem képesek iq bajnok nőszemélyek becsomagolni és úgy a szemetesbe dobni. Amikor meg még össze is kenik a wc-t és úgy hagyják....hááát. Pfffff....
Érdekes, nálunk a játszótéren van egy kijelölt 'budi', ha valamelyik gyereknek kell, arra a kis területre viszi MINDEN anyuka a kicsijét, vagy nem is olyan kicsijét. Sokan 15-20 percre lakunk onnan, egy 4 évessel is nehezen lenne megoldható.
Ez a hely a padok mögött van, amúgy is kietlen része volt a játszótérnek, messze a hintától, homokozótól........
Még soha nem láttam olyat, hogy a játszótéren pisiltette volna valaki a gyerekét. Általában kiviszi mindenki a kerítés mellé, bokrok mögé és ott pisilnek.
Az enyém is szokott ott pisilni, nem bírná ki hazáig. Bár igaz, hogy az esetek többségében van nálam eldobható papírbili, és ha nagyobb dolga van, abba oldjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!