Anyukak, akinek a babaja 1,5 evesen 92-es meretet hordott,2,5 evesen hanyast visel? Es ha ilyen koru baba 23-24-es labbelit visel, egy ev mulva kb milyet?
Nekem 11 hónapos a fiam és 86-os ruhát hord.
35. hétre született 49 cm-vel és 3200 grammal.
A 74-es ruhát egészen sokáig hordta, a 80-as szinte átugrotta, most pedig a 86-osnál tartunk, ami éppen jó rá.
2,5 éves volt lányom szeptemberben, nemrég vettem neki kabátot,ami 110-es, a 104-es kicsi volt, lába meg 26-os
(amúgy 97 cm magas és 16 kg)
Szerintem az átlaghoz viszonyítsd a kislányodat. Amennyivel nagyobb most az átlagnál annyival lesz jövőre is nagyobb. Elméletileg és az én tapasztalatom is az hogy nem változik a növekedés aránya kisgyermekkorban. Ha tehát sokat nő 1 éves koráig akkor valószínűleg utána is tartja a tempót.
Kisfiam most 4,5 éves lesz lassan és 115cm magas 31-32es lába van és 20 kg.
2,5 éves lányom 100 cm ő is jó géneket örökölt a férjemtől, aki 202 cm magas.
Most kezdem neki a 104-es ruhákat beszerezni, azok még kicsit nagyok rá, igazából a 98-as méret a tökéletes. 24-es cipőt hord, 1 éve 23-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!