Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 25 hónapos kisfiam még csak...

25 hónapos kisfiam még csak pár szót mond! Van rá esély, hogy valaha is elkezd már folyamatosan, mondatokban beszélni?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve!
2011. okt. 14. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jó hogy van....
2011. nov. 9. 21:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Most pár napja lett pár új szava, remélem beindul. De néha azt érzem, h nem bírja megformálni a szavakat, azért nem tudja őket kimondani.Néha azt érzem, hogy nem vagyunk elkésve, néha meg bújom a netet, hogy hova kéne fordulnom segítségért.Tanácstalan vagyok, pár nap múlva 26 hónapos lesz.
2011. nov. 9. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia, most találtam a topicra. Kérdező, végül mikor kezdett el beszélni a fiad (mert azóta eltelt 3,5 év)?

Csak azért érdeklődöm, mert az én lányom pár nap múlva két éves lesz, és messze nem olyan "cserfes" mint én voltam ennyi idősen (én már többszörösen összetett mondatokat mondtam). Ő sok szót mond, de kb. pár napja kezdte el mondatokká összerakni. Vele nem lehet még " beszélgetni.

Pedig tényleg nagyon sokat beszélünk hozzá csecsemő korától. Rengeteget énekeltem, mondókáztam, meséltem. Napi egy órát nézegetünk képeskönyvet is...az ő agyában valahogy mégsem ragad meg ez :-(

2015. márc. 10. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!