Mennyi az esély szerintetek, hogy januártól mehet oviba?
Kislányom december végén tölti a 3. évét. Szeptemberben születik a kistesója. Voltunk most beiratkozni, de helyhiány miatt meg mivel a tanév kezdetekor még bölcsődés korú, elutasították, de beleírták a határozatba, meg szóban is mondták, hogy január elején érdeklődjünk, van -e üresedés.
Gondolom lesznek, vannak az oviban most akik szeptembertől meg mennek iskolába, akkor reménykedjek, hogy lesz üres hely? vagy ezt már előre beleszámolták volna?
Szerintem ne reménykedj, egyébként nem lesz kárára, ha jövő szeptemberben kezd a vele egykorúakkal. Ha te egyébként is otthon leszel a kicsivel, akkor meg nem hiszem, hogy ő veszik fel, ha üresedés lesz!
Kislányom januárban tölti be a 3. életévét, gondolkodtam, hogy beíratom én is oviba, de aztán az jutott eszembe, hogy nem biztos, hogy jó lenne neki, ha egy kialakult közösségbe bekerülne úgy, hogy ő a legkisebb ott! Nekem viszont muszáj visszamenni dolgozni, ezért még bölcsis lesz a kislányom és majd 2012. szeptemberétől mehet óvodába is!
Az esély szerintem nulla. Sajnos.
Esetleg heti 1-2-3 napra vidd el családi napközibe, játszókuckóban 3 órára, délelőtt. Talán nem olyan drága így, és mindenkinek jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!