Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mas baba is leesett mar az...

Mas baba is leesett mar az agyrol?

Figyelt kérdés
hatalmas agyunk van de megis leesett ma reggel rola a kicsi kisbabam.nagyon ideges vagyok nagyon aggodok meg szakadna a szivem ha valami baja tortenne.de csak egy masod percre fordultam el.es egybol a foldon kotott ki.hasra esett .nem sirt csak egy par masodpercig es utana fojtatta a jatszast.mar itt rugdossa az asztalt az olemben es vigan jatszik es beszelget. nagyon aggodom hogy serulhetett e valamije belul????? meg orulok a percen!!!!!!!!11 segitsetek konyorgom!!!!!!!7 honapos a kicsi szemem fenye
2009. máj. 1. 09:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam is lepottyant már kétszer is az ágyról. Ráadásul a második az magasabb ágy volt,és vékonyabb a szőnyeg. Ráadásul ő háttal esett le,és beütötte a buksiját is. Semmi baja nem lett szerencsére. De azóta csak a kiságyban hagyom magára,vagy a kisszobában a földre leterített takarón. Ha nem hány,és nem aluszékonyabb mint máskor akkor semmi baj. Nyugi!
2009. máj. 1. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg! Gondolj csak bele, mikor majd járni kezd és esik kel, beveri a kicsi fejét mindenhová, felborul a kisbiciklivel, elcsúszik a padlón... Nem fogsz tudni kivédeni minden esést, és nem is kell. A babák úgy vannak kitalálva, hogy a kobakjuk ez kibíja, mert úgye így tanulnak meg járni. Babád inkább csak megijedt, de ha sérült volna nem játszott volna rögtön tovább.

Nekem a fiam akkor esett le az ágyról, amikor 4 hós volt. Egyszerűen elaludtam mellette olyan fáradt voltam. Persze semmi baja nem lett. Azóta is edzi a fejét rendesen, egyre keményebb...:-))

2009. máj. 1. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Tényleg nyugodj meg semmi baj nem lesz.Ha elkezd járkálni sokkal nagyobb esések lesznek.Az én kisfiam most mult 1éves 2hónapja megy és kék zöld foltos a lába lehorzsolja,de szinte fel sem veszi megmutatja hol bibis és rosszalkodik tovább.Majd igy alakul ki náluk a félelemérzet.
2009. máj. 1. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 6 hónapos volt a fiam mikor ott feküdt mellettem az ágyon az autójával játszadozott egyszer csak átdobta rajtam ő meg usgyi utána, mire észbe kaptam, hogy emelem a lábam, hogy megfékezzem, csak lódítottam rajta egyet és akkorát szaltózott, hogy azt se tudtam mi tévő legyek. Sírtam vele én is vagy 5 percig, aztán megnyugodott. Nagyon féltem éjszaka, hogy nem fog felébredni, alig aludtam vmit. Aztán szerencsére nem lett semmi baja. Azt mondták utólag, ha sír az a jó, de ha hány vagy elveszti az eszméletét egyből orvoshoz kell vinni. Szerintem a babádnak nincs semmi baja, nyugodj meg és játszatok egy nagyot:)
2009. máj. 1. 12:01
 15/16 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom mindenkinek a segitseget mar egy fokkal meg nyugodtam .csak ojan lelki ismeret furdalasom van. mar be papizott egy fel almat ket kiskanal barackot es 70 ml milupa gabona feleket.es most kapkodja kifele a kezembol a tejcsit.na egyek mert ehes a kicsa szivem.. minden jot.es megegyszer koszonom.!
2009. máj. 1. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább annak örülök,hogy nem történt semmi baja.Sajos nem mindenki ilyen szerencsés.Mi is azok voltunk mikor a lányom 6 hónaposan anyosomnál pocin fekve lekuszott az ágyrol,addig semmi jelt nem adott arra,hogy ö ilyenre is képes.Szerintem a szivverésem megállt,miközben az 5 éves fiammal foglalkoztam.Csak az orditásra lettem figyelmes.Hálistennek alacsony heverö volt.Ahogy kuszott,le érhetett a lába,de mivel nem tudutt megállni ezért hanyat eshetett,és a feje a parkettában ütödött.Most 13 honapos és lépeget,ami miatt féltem,de ezen is tulleszünk remélem.Sok szerencsét!
2009. máj. 1. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!