Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mas baba is leesett mar az...

Mas baba is leesett mar az agyrol?

Figyelt kérdés
hatalmas agyunk van de megis leesett ma reggel rola a kicsi kisbabam.nagyon ideges vagyok nagyon aggodok meg szakadna a szivem ha valami baja tortenne.de csak egy masod percre fordultam el.es egybol a foldon kotott ki.hasra esett .nem sirt csak egy par masodpercig es utana fojtatta a jatszast.mar itt rugdossa az asztalt az olemben es vigan jatszik es beszelget. nagyon aggodom hogy serulhetett e valamije belul????? meg orulok a percen!!!!!!!!11 segitsetek konyorgom!!!!!!!7 honapos a kicsi szemem fenye
2009. máj. 1. 09:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!NYUGI!Ne izgulj az én kisfiam pont így volt ráadásul mi ketten figyeltünk rá,mégis leesett!Semmi baja nem lett,csa a feje egy kicsit piros volt.Figyeld ma a kicsidet,hogy hogyan viselkedik,de biztos semmi baja!
2009. máj. 1. 09:30
 2/16 A kérdező kommentje:
annyira felek !!!nem birom abba hagyni a sirast o a mindenem es en meg artottam neki.hogy eshetet le mikor az eletemet odaadnam erte!!!
2009. máj. 1. 09:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
az babám is esett sajnos, 2x is. kb. féléves lehetett, és furgébben mogzgott, mint gondoltuk...ja, és ott voltam. Kutya baja, és kovetkezménye sem lett, csak megutotte magát, jol kisírta. azota sehol nem hagytuk egyedul, csak most már, hogy okosan lemászik. azért figyeld utána, mennyire lesz nyugos, fog-e enni, szoval hogy rendben van-e.
2009. máj. 1. 09:38
 4/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy be verte a kis buksijat mert csak ugy hallottam hogy nem koppant csak zuttyant.
2009. máj. 1. 09:42
 5/16 A kérdező kommentje:
meg tapogattam minden hol hogy nem e bicsaklott ki valamije.de nem sirt es nem ereztem semmit.most ki jatszotta magat es most be tettem az agyaba es mar alszik is.
2009. máj. 1. 09:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok!Egy kicsit meg kellene nyugodnod,mert a babád érezni fogja,hogy feszült vagy.Tudom milyen érzés,mert én is végig láttam ahogy leesik,de olyan gyorsan történt minden,hogy már nem volt időm odanyúlni.Akkorát sikítottam,hogy szegénykém azért sírt mert attól ilyedt meg.És nem bántottad őt,ne úgy fogd fel!Szia
2009. máj. 1. 09:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
És még annyi,hogy szerintem ez az emberek 90%-ával megtörtént!
2009. máj. 1. 09:48
 8/16 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a biztato szavakat.! megprobalok meg nyugodni.nagyon remelem hogy nem lett semmi baja. megegyszer nagyon koszonom.elso babam es nem is gondoltam volna soha hogy le eshet az agyrol.
2009. máj. 1. 09:51
 9/16 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy en is sokat estem az agyrol sott meg az asztalrol is,de semmi bajom sincs.de o megis picike.jo tudom en is picike voltam .jaj ne haragudj hogy be sem all a szam.(vagyis a kezem) meg ertettem es megprobalok meg nyugodni mar vegre!
2009. máj. 1. 09:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ne aggódj nem lesz semmi baj!Én babám is leesett ilyen idős kora körül, lett egy puklija, de semmi több.Lesz még esés bőven:)
2009. máj. 1. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!