22 hós. Kisfiamnak adhatok általam főzött és ízesített teát?
Figyelt kérdés
Idáig kizárólag HIPP baba teát kapott,de már nagyon unja:)))
Ma főztem Pickwick gyümi teát cukorral és citrommal.Kinézte a számból,így adtam neki.Simán benyakalt belőle egymás után kétszer másfél decit!Nagyon ízlett neki!Nem lesz baja tőle?Nem tudom adhatok-e már neki "felnőtt" teát:((( Segítenétek?
2011. okt. 12. 20:12
1/7 anonim válasza:
Adhatsz neki, de azért ne sokat, nehogy túlpörögjön a koffein miatt. :D De egyébként semmi baja nem lesz tőle. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:))) Van kimondottan filteres gyerek tea?
2011. okt. 12. 20:49
3/7 anonim válasza:
Igen van a pickwicknek kimondott filteres gyerekeknek való teája piros dobozos és maci van rajta azthiszem.
4/7 anonim válasza:
Szia
Persze adhatsz.
Én Picwicket szoktam adni.
Egyrészt van amit az egyik válaszoló említett, az a neve hoyg "Gyerektea", de amúgy adhatod neki a Fruit amour" teákat is a Pcwicktől, az is 100% gyümölcs alapú, és sok féle van belőle.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz én is adok s nekem is 22 hónapos.Csak egyre figyelj,ne csináld sötétre.
S cukorral ízesítheted vagy 1-2 csepp citrommal is!
6/7 anonim válasza:
Nálunk a pici régóta ugyanazt issza, mint a nagyok és mi: fekete tea cukorral, citromlével.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!!!:)))
2011. okt. 13. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!