Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyibe kerülnek ezek a...

Mennyibe kerülnek ezek a Sylvanian Families játékok?

Figyelt kérdés

[link]

Nem találok árakat. :(

2011. okt. 12. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem Mo-on biztos, h nem olcsóbb, mint idekint. Ezt az Amazonon találtam, ahol le van árazva. [link]

Ez a bocicsalád forintba átszámolva négyezeren felül van. Még idekintis méregdrágának számít, pedig annyira cuki, h nemhogy gyereknek, de felnőttnek is egy szép gyűjtemény.

2011. okt. 12. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
2000-3000ft már láttam, de az egy figura volt egy két berendezési tárggyal....
2011. okt. 12. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Húú akkor jó drága! Nekem gyerekkoromból van 3 ilyen családom (farkas, maci és boci), még Németországból kaptuk és a kislányom nagyon szereti őket csak sajnos hiányosak (nem csoda már legalább 25 évesek). De olyan jó állapotban vannak, semmi bajuk olyan mintha most vettük volna, nagyon jó minőségűek! Úgy örültem, hogy rátaláltam erre, gondoltam hoz neki a Jézuska de ha ilyen drága akkor az egész családunknak be kéne szállni, hogy vegyünk egy szettet. És akkor csak 1 ajándékot kap. Hmm...
2011. okt. 12. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg olyan sokáig jó állapotban megmaradnak akkor nem is olyan drága.....
2011. okt. 12. 18:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen. :) Tényleg olyan mintha mostani szerzemény lenne. Szerintem még az unokáim is látni fogják. :)
2011. okt. 12. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Nézd találtam egy két helyet ahol ára is van....

[link]

[link]

2011. okt. 12. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
A nagyobb ház ami világít is tavaly 20000Ft körül volt. A komplett családok 5-7ezer között vannak.
2011. okt. 12. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom kapott egy kezdő szettet (1 nyuszi egy kicsi berendezett házikóban) ez most a tescoban 10e Ft. Tényleg nagyon szép és jó minőségű játék, bár először a guta ütött meg, mert miután megvettük a régiójátékban láttam egy 2X akkora házat berendezve egy csomó figurával. Viszont nem tűnt olyan jó minőségűnek. Most már örülök, hogy ezt vettem, főleg, hogy írtad a tiéd 25 éves és még úgy néz ki, mintha új lenne.

A nagy ház berendezés és figura nélkül 18-20e, ez nekem kicsit borsos főleg, hogy mire berendezem belekerül vagy 50e Ft-ba.

2011. okt. 12. 21:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! És tényleg megéri, ez egy igazán jó minőségű játék.
2011. okt. 12. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
És a linket meg legfőképpen köszönöm! Majd adom a tippeket a nagyszülőknek karácsonyra! :)
2011. okt. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!