Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet az edzésektől láza?

Lehet az edzésektől láza?

Figyelt kérdés

Kisfiunk 3 éves és heti 2x jár foci edzésre. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy végig hajtják egy órán át Őket és amikor elfárad le is ül. Az elmúlt pár alkalommal edzések utáni éjszaka lázas volt. Reggelre semmi baja és nem látok semmi különöset Rajta. Létezik, hogy a fáradságtól van??

Ági

2011. okt. 11. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hogy mennyire magas láz volt. Vagy netán csak hőemelkedés?
2011. okt. 11. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
nem volt 39 fokos láza, olyan 37.5-37.7 közöttieket mértem. viszont nekünk a görcsök miatt már 37-nél lázat kell csillapítanunk.
2011. okt. 11. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Azt olvastam, hogy a gyerekek a nap folyamán felgyűlt energiát, este mikor már alszik,megnyugszik és a test leadja,hő formájában! A lányom,mikor sokat mozog teljesen leizzad elalvás után.A hőjük is felmehet ilyenkor. Így szerintem a fiadnál is ez lehet.

Ezt egy gyerekorvos írta a Kismama magazinba. Nekem ez az újság a legszavahihetőbb,így ezt el is hiszem!

2011. okt. 11. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! teljesen logikus, amit írtál!! a mozgalmassággal nincs gond, egy igazi Duracell nyulunk van :)
2011. okt. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!