Hogyan szoktattátok rá a gyereketeket az egyedül elalvásra, mielőtt bölcsődébe, vagy óvodába ment?
szia, ezen már én is gondolkoztam..
az én fiam ugyan nem cicin alszik el, de néha mellette szoktam maradni, és ezt mostanában egyre jobban igényli: keres, bújik, olelget...engem nem zavar, de a bolcsiben erre nem lesz lehetosége...ha elég fáradt, szépen elalszik úgy, hogy játszik a takarojával...majd erre fogom osztonozni 1-2 honappal a bolcsi elott (mi osszel megyunk).
az elalváson kívul még van 1-2 rossz szokásunk, amit lehet, hogy csak én tolerálok neki , mert még apja sem (evéskor sokszor hadnászik, vagy kell valamit a kezébe adni)...még hagyom, remélem, 1-2 honap alatt le tudjuk szoktatni. de tobb ismerosom mondta, hogy teljesen másképp viselkedik a gyerek bolcsiben, még ha otthon anyás is. a szomszéd gyerkoc itthon rosszcsont, nemalvo, az oviban meg mint a tej, el sem akartam hinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!