Mit eszik a gyereketek? Inkább a 12-16 hónaposok!
Igen.Elövigyázatos nagyon! Amugy jó dokinő.Tegnap szegénykém megkostolta a májkrémet kenyérrel és imádta.
És még miket adsz neki reggelire,mert lehet azt cserélném elöbb le.A pulykasonkán a felvágottat érted? Mi a fött alsócombot szoktuk venni.Azt is ehet?
szia, engem már itt nagyon kioktattak, mert az én fiam egy éves és egy hetes :O) de én 10 hónapi szoptatás után, adtam amit kívánt... szó szerint mindent. Most a sláger a zsíroskenyér, én sütöm a kenyeret és hiába mondják, hogy nem jó, abban legalább tudom mi van. A vajat nem is nagyon szereti, így nem gondolkodok szalámikban. Sütöttem ki csírkemájat zsírban, elmixeltem, azt kentem kenyérre. Imádja a karalábélevest, gulyáslevest, itt mindent ami a levesben van, eltöröm villával és adom neki. Pörköltet is adok tarhonyával... sokan lepontoznak, de magyarok vagyunk, mi is ezen nőttünk fel, nem kövér a gyerek, mozgékony, 80 centi és 1144 gr. mászókázik egyedül, csúzdázik, ég a kalória. Szoktam tejbegrízt adni neki, sokkal jobban szereti mint a tejpépeket. A krumplistésztát, stb. Viszont inni, majdnemhogy csak vizet adok. azt is sokat iszik, napi 1 litert. Persze jó az óvatosság, a nagyobbik fiamat is így óvtam, mint Te a kicsidet, aztán egyszer megkóstóltattam vele a milánóit, egy évig csak azt akarta enni. Ha mindent adsz, nem lesz olyan válpgatós. Gondold el, hogy megunja amiket adsz neki. ÉS én tejet adok, dabas tejet.
6 hónaposan főztem én a céklafőzeléket neki, meg a mindent, de itt tartunk most.
NEm kell így csinálnotok, nem is kell lepontoznotok, de nekünk jó így, a gyerekem egészséges mint a makk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!