Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játékkonyhát 2. vagy 3....

Játékkonyhát 2. vagy 3. szülinapra érdemes venni?

Figyelt kérdés
Most lesz 2 a kislányom, és nagyon gondolkodom hogy ezt kap majd. Persze nem a kis méretűt, hanem a magasabbat, hogy sokáig tudja használni. Férjem szerint még korai, ráér következő szülinapra ezt kapni. Szerintetek? Mik a tapasztalatok?
2011. okt. 7. 07:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek, valószínűleg fog kapni konyhát.

Kedves (ismét) utolsó előtti, neked is nagyon köszi a tippeket, ez a hello kittys lego nagyon jó ötlet! Van duplonk, ahhoz tökéletes lesz. Esetleg ha van még ötleted mit lehetne egy ekkora kiscsajnak venni, szívesen várom! Mert sajnos vagy szerencsére majdnem egybeesik a karácsony, a szülinap, de még a névnap is decemberben van :S Úgyhogy ilyenkor el van halmozva ajándékkal :) Csak győzzem kitalálni mi kellene. Mondjuk pont időszerű a játék újítás, mert már szinte csak baba játékai vannak, azok meg nem érdeklik. Most a plüssök mennek nagyon, meg a babák :)

2011. okt. 7. 13:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja, és mindenkinek mentek a zöld kezek! :)
2011. okt. 7. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én lányom a 2.szülinapjára kapta, még most is játszik vele nap mint nap (3 lesz hamarosan).
2011. okt. 7. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

az utolsó előtti-s vagyok..:)

Ha még nincsenek kisautói,akkor azokkal is beújíthatsz! :) Hiába fiús játék,mi imádjuk! Annó anyumtól kapott egy ilyen gagyi verdás autókból álló csomit és azokkal is mindíg játszik! Vagy van a fisher price-nak ilyen kis autója utánfutóval,meg egy nénivel,meg valami zöldséges standdal amit húz maga utána..na azt is nagyon szereti,vagy van még olyan a csajszimnak amit nem olyan rég kapott.Az olyan hogy kb 20 cm,van benne egy muki,akinek lekell nyomni a fejét és elindul,meg autós hangot ad ki hozzá,na hát azzal egyből egy fél napig játszott mikor megkapta..:)de megnézem,hogy betudom-e őket linkelni,mert az egyiket a teszen vettem használtan.. :) [link]

A fp-t nem találtam meg a neten,de most bocsi mennem kell..

Ha még valami eszembe jut,még írok..bár legközelebb lehet hogy csak kedden este leszek,mert holnap megyünk wellnessezni egy kicsit míg lehet.. :)

2011. okt. 7. 15:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Ok, nem gond, jó wellnessezést! :) Közben vettem egy-két dolgot, mivel nekem kell megvenni a család részéről is a dolgokat, és utána kiosztani kitől mit kap :) Szóval vettem egy Fifi száguldó kisautót, egy Micimackós fa puzzlet, olyat aminek a széle ez a klasszikus fogantyús berakós, a közepe pedig egy kisebb rendes puzzle. Meg vettem egy ilyen vízzel festős készletet, aminél a tollba vizet kell rakni, és csak egy speckó papírra lehet vele rajzolni, máshova nem :) Még a Hello Kittys házikón gondolkodom, mert elég drága, na meg konyhát is kéne, de ezeket majd jövő hónapban azt hiszem!
2011. okt. 8. 13:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia

Nézegettem neked olyat,mint ami nekünk is van házikónk és ezeket találtam olcsóbban: [link] -itt nem kell postaköltséget fizetni 7000 ft feletti vásárlásnál

[link] -itt olcsóbb pár100 ft-tal..,de ha nem tudod személyesen átvenni,akkor már nem éri meg

Azt a vízes rajzolósat kipróbáltad már? Kíváncsi vagyok,hogy milyen,mert már én is gondolkodtam egy olyanon annó.. -ez sem egy olcsó kategória,ügye? Vagy rosszul emlékszem? :) Lassan nekünk is gondolkodnunk kell a karácsonyi ajándékokon,így muszáj lesz még időben megvenni őket,mert megint csak kapkodás lesz a karácsony előtti időszak.. :)

Most beírtam a keresőbe ezt a vízzel rajzolósat és ezt találatm hirtelen: [link] -csak nem ilyet vettél? :)

Vagy ilyet? :)

[link]

EZ MEG KÉSZ SZUPISÁG! [link]

Na most már nem tudok nézelődni,mert a pockom elkezdett piszkálni.. :)

De ez szupi ötlet,köszi érte! :)

Nekem még Thomas-os vonatot kell majd néznem neki,ha hagyja.. :)

2011. okt. 12. 10:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket, én is nézegettem már a Tullinál. Sőt onnan rendeltem a felsorolt játékokat :) A vizes rajzolósból én ezt vettem: [link]

De kicsit csalódtam benne, mert elég pici. A lapok egy fél A4 nél picit nagyobbak. De mondjuk egy ekkora gyereknek nem is kell olyan hatalmas. Viszont a filctollat nem tudjuk kinyitni, hogy vizet rakjunk bele. Most vissza kell küldenem, úgyhogy mérges vagyok. Küldenek helyette újat, de hát akkor is... Inkább egy ilyen hello kitty házikót kellett volna helyette venni mégiscsak. Bár azt később akarok még :)

2011. okt. 12. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!