Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tom és Jerryt néz a két évesed?

Tom és Jerryt néz a két évesed?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sokan mondják hogy agresszív, de mi ezen nőttünk fel (többek közt) és nekem speciál egyszer se volt rossz álmom emiatt.. sőt ha rágondolok csak jó emlékek jönnek elő, attól függetlenül így felnőtt fejjel megnézem néha tényleg durvának hat, de szerintem a gyerekek másképp fogják ezt fel..
2011. okt. 6. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
22 hós.kisfiam van.Nem néz Tom és Jerry-t.Mondjuk mást sem.Egyáltalán nem néz tévét.Inkább mesekönyveket nézegetünk,olvasunk....
2011. okt. 6. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem. A 6 évesem is most kezdte csak nézni. Én is szeretem, de egy kétévesnek még nagyon gyors. Vannak jobb mesék is ennek a korosztálynak.
2011. okt. 6. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem,szerencsére.Én is úgy gondolom,hogy agressziv.Az én 2éves kisfiam most állandóan a kisvakondot nézné,és hisztizik érte.Ennek se nagyon örülök,konkrétan a tv bámulás miatt.Ha tehetem inkább szinte egész nap a játszón vagyunk.
2011. okt. 6. 23:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Még nem nézi, csak kaptunk egy dvd-t. De ezek szerint egyelőre nem is fogja (nekem is korainak tűnt), marad a Kisvakond, az Elmo, meg a Bogyó és Babóca.
2011. okt. 7. 10:10
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
Nekem mikor két éves lett a lányom, akkor kezdte érdekelni a mese a tv-ben. Nem nézte sokat, de ha be volt kapcsolva csak a Tom és Jerry-t kérte. Meg se mozdult úgy figyelte és nem félt tőle. Fél évig nem ment más, mert mást nem engedett bekapcsolni. 12 lemezt néztünk végig többször is. Nem úgy fogják fel a kicsik, mint mi felnőttek, nem agresszív és nem fél. Egyedül alszik a saját szobájában és nem riad fel éjszakánként. Most 3 éves lesz és már megnézi a Barbies meséket és most a nagy kedvenc a Verdák. Eddig azt hittem mást nem is fog nézni. Próbáld meg, ha nem érdekli és nem nézi, akkor tedd el egy időre, de nem kell tőle félni, nem lesz tőle semmi baja!!! :)
2011. okt. 7. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!