Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megszépülhet még egy ronda...

Megszépülhet még egy ronda gyerek?

Figyelt kérdés
Ki fogtok rám akadni, de az egyik rokonomnak olyan csúnya a másfél éves kislánya, hogy az valami hihetetlen. Tudom, hogy ilyet nem illik mondani, de szegényre alig lehet ránézni. Más is mondta már. Nem beteg a gyerek, tök értelmes, aranyos, de annyira csúnya... Nem tudom kire ütött. Lehet még belőle szép felnőtt, vagy így marad?:(
2009. ápr. 28. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDDD Persze,hogy lehet:-))) Nálunk a családban volt ilyenre példa..kicsinek nagyon kis csunyácska volt a kisfiú,16 évesen meg már le se lehet róla vakarni a csajokat..(tényleg jóképű:-)
2009. ápr. 28. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem osztálytársnőm volt ilyen, szegényt rengeteget csúfolták. Azután 18 éves korára természettől fogva kikupálódott, magas lett, karcsú, egzotikus arcú. A mai napig remekül néz ki, pedig nem tett érte semmi extrát. A természet szerintem kompenzálta az első 18 évet. Érettségi után több pasija volt, mint az egész osztálynak együttvéve (kb. 24 lány!) és ma boldog anyuka. :DD A lényeg hogy véletlenül se éreztesse senki a kislánnyal, hogy ő most csúnyácska.
2009. ápr. 28. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmé is az volt, még az anyja is látta. Most tizenegy éves, és gyönyörű! De majdnem megkönnyeztem, mert tavaly óta annyira megváltozott.Olyan szép lett, hogy mindenkinek feltűnt,annak is, aki nem is nézi. Egészem meghatódtam rajta.

Olyan volt mint azok a csúnya játék babák, szép kis bársonyruhákban.

2009. ápr. 28. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Neki szól a rút kiskacsa meséje.
2009. ápr. 28. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen ismerősöm akinek a kislánya annyira csúnyácska volt,hogy hihetetlen.Most 10 év körül van,és helyes kislány lett belőle.
2009. ápr. 28. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Az unokahugom olyan csúnya volt szegény hogy csontot kötöttünk a nyakára hogy legalább a kutya játszon vele!:):):)(na jó ez csak vicc)de tényleg nagyon csunya volt!Olyan volt mint egy béka a kidülledt szemével a vastag szájával!!!Brrr rossz volt rázéni!!!Most 14 éves és mint egy modell magas olyan teste van mint a vénusznak és az arca!!!Nem bírom levenni a szemem róla!!!Gyönyörű!
2009. ápr. 29. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ugy hallottam,hogy aki csunya kiskorban,szép lesz felnött korban.Remélem forditva nem igaz!Tapasztalatok szerint is szép lett egy régi ismerösöm,rá sem ismertem.
2009. ápr. 29. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Én már hallottam, hogy az a mendemonda, hogy aki csúnya picinek, abból nagyon szép felnőtt lesz.
2009. ápr. 29. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem gyonyoru szep a 7 hos kislanyom ,mindenki azt mondja el vannak ajulva tole. de akkor nagy koraban csunya lesz?
2009. ápr. 30. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!