Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhadarabot talaltok...

Milyen ruhadarabot talaltok nehezen a gyerkocotoknek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 21:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
enyem is 98-104 :)
2011. okt. 6. 00:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem 110-es méretű a kisfiam, 5 éves, és nadrágot a legnehezebb találni rá. Magas, de vékony testalkatú.
2011. okt. 6. 00:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

kislánynak - 104-es méretü csini nem csicsás lehetőleg unisex farmernadrágot

szabadidő ruhát

nem disney-s ruhákat pl. pizsamát hálóinget.

szv. póló, nadrág van dögivel de sokmindent alig lehet kapni ...

2011. okt. 6. 08:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves

egybepizsamát, ami olyan, mint egy láb nélküli nagy rugdalódzó

amúgy 97 cm magas

a fiamról van kettő, az sokkal nagyonbb méret, de ő már nagy és nem emlékszem,a hol vettem őket

2011. okt. 6. 09:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előttinek:

Takko, H&M, C&A

tök jó gumis fermert vettem nemrég a Takkoban

de tegnap az Aldiban vettem 104-es bélelt téli farmert 1800 forintért

2011. okt. 6. 09:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Nadrágot, mert hosszú és vékony a lányom. Ami hosszra jó, az leesik róla. Ha veszek neki nacit (bár mondjuk inkább túrok), akkor először megy a szomszédnéninek gumi újrahúzásra.:)
2011. okt. 6. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyan pólókat, pulcsikat, nacikat, amiből nincs ki a dereka 3 mozdulat után. Olyan pizsit, aminek van passzéja. Legginget.

Pamutzoknik nagyon jók vannak a "tecsóban", majdnem térdig rnek, és nem szorítják el a lábat. 100%pamut. Kicsiknek is praktikus, mert ha leül a babakocsiban, nem kandikál ki a pucér lába szára.

2011. okt. 6. 11:15
 18/20 A kérdező kommentje:

tok jo volt hogy feltettem, sok tippet kapok :D

koszonom nektek

2011. okt. 6. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kardigánt, ami NEM kapucnis. Akár szabadidő jellegűt, akár kötöttet, illetve mellényt, ami szintén nem kapucnis és ha a zippzárját felhúzom, akkor az nem lyukasztja ki a torkát :S
2011. okt. 6. 21:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ikres anyuka vagyok,de hadd szóljak én is,bár ez nem a ti problémátok:két egyforma ruhát találni a legnehezebb,egynemű ikerpárok esetén.Legyen ez akár egy méret,akár különböző,még akkor is,ha az egyik gyereknek más színűt szeretnék.Tuti,hogy csak egy darab van,több már nincs.Meg úgy egyáltalán:kisfiú ruha sokkal-sokkal kevesebb van,és sokkal rosszabb minőségűek is,mint kislány.Ha végignézem pl. a teszveszt is,lányka ruhacsomag annyi van..és olyan szép ruhák vannak bennük,olcsón,míg a fiúké drágább és a szép állapotúak ritkák,mint a fehér holló..
2011. okt. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!