Úgy érzem kilógok a játszótéri anyukák köréből! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már elég régóta járok gyermekemmel a térre, és alig-alig sikerült még szóba elegyednem a többi anyukával. Ők viszont tökéletesen jól elvannak egymással, dumálnak, nevetgélnek, közös programot csinálnak. Nem érzem magam undoknak, bunkónak, neveletlennek. Valahogy nem tudok beszélgetni velük. Talán nem vagyok szimpatikus nekik. Talán tényleg én vagyok az oka, hiszen szinte egyik sem akar jobban megismerni. Én nem látok problémát egy anyukával szemben sem, ha jönnek és beszélgetni próbálnak, szívesen válaszolok, egyikük sem unszimpatikus számomra. Kicsit frusztrál a helyzet, hiszen nap mint nap lent vagyunk, és valahogy mégsem tudtam beilleszkedni közéjük. Tanácsok? Hogyan javíthatnék ezen?2011. okt. 4. 20:53
11/11 anonim válasza:
Én a játszótérre nem barátkozni megyek meg beszélgetni hanem a gyerekkel foglalkozni. A játszótéri barátok előbb- utóbb nyűg lesz a nyakadon, valaki mindíg csönget majd mert ráér Te meg ki se látszol otthon se a melóból. Ha ennyire rosszul érint Téged akkor menj Te Hozzájuk lehet ezt szeretnék. Engem speciel nem zavar, hogy nem kell Velük beszélgetnem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!