SOS! Futószemölcs! MIt tehetnék?
Grapefruit mag csepp, persze a korban neki való. Csodákra képes minden egyéb kence vagy gyógyszer nélkül.
A fagyasztás is jó, de egy ekkorka gyerek nem díjazná. Nekem az arcom volt fagyasztva jópárszor, háát nem kellemes de nagyon hatásos.
Menjetek el dokihoz, főleg hogy hétvége. Biztos nem bárányhimlős? Az immunrendszert vérből le tudják tesztelni, plusz irathasz fel immunerősítőt.
voltunk már dokinál, most az ügyeleten semmit sem csinálnának sajnos. bárányhimlő ellen oltva van elvileg, ami persze nem jelent semmit. de ez szemölcs sajnos:-(
de már nagyon el vagyunk keseredve...
ezt a grapefruit cseppet hogy kell használni?
Folyadékba csepegteted. A lényeg, hogy ne a keserű változatot vedd, hanem a gyerekeknek valót. Igaz, ez az árán meglátszik, de tényleg mindennél többet ér!
Sógornőm kislányának volt nagyon szemölcsös szinte az egész teste. Orvostól orvosig, kencétől gyógyszerekig mindent próbáltak és nem használt semmit. Aztán én ajánlottam nekik a gr.mag cseppet és 2 hét alatt eltűnt minden, azóta sem jött vissza a kiscsajnak.
igen vérehullató fecskefű, nagyon nagyon ajánlom, nyitott szemmel járj mert elég sok helyen előfordul, főleg nem forgalmas helyen,
sok siekrt
a vérrehulló sajnos nem vált be, és most már annyi van hogy nem lenne az a mennyiség az út szélés, sajnos.
aki írt a gmag. cseppről ami gyerekeknek való az nem tudja mi volt a neve? és azzal is kell kenegetni, vagy csak inni?
köszönöm!
Mondtam, hogy nem olcsó:(
Plusz van az Ökonetnek is gr.cseppje, az valamivel olcsóbb, csakhát terjesztő forgalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!