Mi leygen a pelenkával?
középső fiam volt így, mikor megszületett az öccse
apával is beszéld meg ,hogy ne témázzon ezen, pláne ne a gyerek előtt.
pár hétig egyáltalán ne halljon erről, teljesen természetesen kezeljétek a pelusozást stb. Talán csak arról van szó, hogy tudat alatt a "teljes" elfogadásra vágyik, hogy ő még pelenkásan is megfelel nektek és így is szeretitek. Idegenek előtt is védjétek meg az érdekeit
és csináljatok sok csakanyás és csakapás programot, tudom, hogy ilyen picibaba mellett nehéz, de hidd el, csodákat művel, ha csak fél órára is, de teljesen kisajátíthat.
4 gyerekes anyuka
köszi. hát, engem nem zavar, de az apjával lehetetlen megértetni bizonyos dolgokat, ez is közéjük taetozik....
sajnos nem nagyon tudunk ilyen programot, a csakapás még igen, mert elemnenk együtt ide-oda főleg htvégén persze, de velem... a kicsi 2-3 óránként szopik, de még ha nem is így lenne, nem nagyon tudom kire bízni. bár persze ara a két órára elküldhetem az apjával sétlni a kicsit, de azt is csak hétvégén. max annyi , hogy amikor sétálunk, játszózunk, addig a kicsi alszik főleg, és akkor úgymond csak ő van de persze ez bőven nem ugyanaz. na meg néha ha itthon úgy jön ki, hogy épp alszik a kicsi, nekem meg épp nincs dolgom (haha), de persze ez is nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!