Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet vizsgálni náthásan?

Lehet vizsgálni náthásan?

Figyelt kérdés
Ma reggelre kisfiam náthás lett, de ment oviba. Folyik az orra meg bedugult, de ennyi. Hétfőn megyünk pulmonológiára vizsgálatra és vérvételre. Meg lehet így vizsgálnia a doktornőnek? Nem lesznek ettől rossz eredményei?? Köszi, ha írtok.
2011. szept. 30. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem derül ki, miért kell pulmonológiára mennie. Ha csak náthás, az felsőlégúti betegség, a tüdő viszont az alsó légutak része, így a tüdejét valószínűleg nem érinti a nátha. A vérképébe szinte biztos, hogy nem kavar be annyira, hogy emiatt kívül legyen a referenciahatárokon.
2011. szept. 30. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért kell vinni, mert valsz asztmás. Ezt szeretnénk kideríteni. De jól letaknyosodott, most már köhög is.
2011. okt. 2. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:

a véreredményén tuti,hogy látszani fog,magas lesz a fehérvérsejt a gyulladás miatt.ugyanígy jártunk mi is,pedig nem volt beteg,csak oltást kapott a vérvétel előtt nem sokkal.

ha először mentek pulmonológiára,akkor sok vizsgálat nem lesz.nekünk az első alkalommal csak felvették az adatait,meg kaptunk egy halom beutalót,vérvételre,mellkas röntgenre,fül-orr gégére,reflux vizsgálatra.ha nálatok is így lesz,ezeket majd akkor is megcsináltathatod,ha meggyógyult

2011. okt. 2. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem a nátha nem feltétlenül gyulladás miatt van

ha komoly torokgylladása, netán tüdőgyulladása van, az tényleg bezavar a vérképbe

jobbulást!!!

2011. okt. 2. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
bocs,nem vagyunk orvosok,én csak a saját tapasztalatomat írtam le.a fiamnak semmi baja nem volt,amikor levették a vért,csak előtte kapott védőoltást,mégis meglátszott az eredményen.ha pedig köhög,taknyos,akkor nagy valószínűséggel a torka is be van gyulladva,ami látszódhat a véreredményen.én nem azt írtam,hogy tuti rossz lesz az eredmény,mivel nincs dr a nevem előtt.gondolom a tiéd előtt sem
2011. okt. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!