Lehet vizsgálni náthásan?
Figyelt kérdés
Ma reggelre kisfiam náthás lett, de ment oviba. Folyik az orra meg bedugult, de ennyi. Hétfőn megyünk pulmonológiára vizsgálatra és vérvételre. Meg lehet így vizsgálnia a doktornőnek? Nem lesznek ettől rossz eredményei?? Köszi, ha írtok.2011. szept. 30. 09:13
1/5 anonim válasza:
Nem derül ki, miért kell pulmonológiára mennie. Ha csak náthás, az felsőlégúti betegség, a tüdő viszont az alsó légutak része, így a tüdejét valószínűleg nem érinti a nátha. A vérképébe szinte biztos, hogy nem kavar be annyira, hogy emiatt kívül legyen a referenciahatárokon.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért kell vinni, mert valsz asztmás. Ezt szeretnénk kideríteni. De jól letaknyosodott, most már köhög is.
2011. okt. 2. 14:14
3/5 anonim válasza:
a véreredményén tuti,hogy látszani fog,magas lesz a fehérvérsejt a gyulladás miatt.ugyanígy jártunk mi is,pedig nem volt beteg,csak oltást kapott a vérvétel előtt nem sokkal.
ha először mentek pulmonológiára,akkor sok vizsgálat nem lesz.nekünk az első alkalommal csak felvették az adatait,meg kaptunk egy halom beutalót,vérvételre,mellkas röntgenre,fül-orr gégére,reflux vizsgálatra.ha nálatok is így lesz,ezeket majd akkor is megcsináltathatod,ha meggyógyult
4/5 anonim válasza:
szerintem a nátha nem feltétlenül gyulladás miatt van
ha komoly torokgylladása, netán tüdőgyulladása van, az tényleg bezavar a vérképbe
jobbulást!!!
5/5 anonim válasza:
bocs,nem vagyunk orvosok,én csak a saját tapasztalatomat írtam le.a fiamnak semmi baja nem volt,amikor levették a vért,csak előtte kapott védőoltást,mégis meglátszott az eredményen.ha pedig köhög,taknyos,akkor nagy valószínűséggel a torka is be van gyulladva,ami látszódhat a véreredményen.én nem azt írtam,hogy tuti rossz lesz az eredmény,mivel nincs dr a nevem előtt.gondolom a tiéd előtt sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!