Szerintetek használhatok a 8 hónapos kislányomnak bébikompot?
Hááát igen, ez az a téma, ami megosztja nagyon a válaszolókat. :)
29 éves vagyok, anyukám elmondása alapján 8-9 hónapos koromban kompoztam. Semmi bajom nincs. Sem a csípőmnek, sem a gerincemnek, semmi baj a mozgásommal.
Iskolában élsportoló voltam. Ha van közöttünk olyan, akinek a komp miatt lett baja, tegye már meg, hogy ír ide! Köszönöm!
Nővéremnek mindhárom gyereke kompozott 9-10 hónaposan, semmi bajuk, egyik néptáncol, másik tornázik, a harmadik még pici, de nagyon aktív mozgékony.
Persze most majd jön mindenki azzal, hogy majd felnőtt korukban lesz bajuk.
Hát sem nekem, sem tesómnak, sem a környezetemben élőknek nincs baja.Tudom, tudom, majd vénségemre lesz. :)
Na szóval nem órákra és nem egész nap, de nálunk használják a gyerekek mikor már stabilan állnak, de menni még nem tudnak.
30 éves vagyok és kompban nőttem fel:)
Kislányomnak 8 hónapos kora óta használjuk és semmi baja tőle...
Nekem az a véleményem,hogy mindig felkapnak valamit és éppen az nem jó...
eddig 3 óránként kellett etetni,most csak az jó anya aki folyamatosan szoptat...
régen jó volt a kenguru most nem jó...
nagyon régóta kapjuk a kötelező oltásokat ,és már azt is kezdik piszkálni(főleg a 15 hónapost)
A glutén régen 1 éves kor után volt jó,most meg minél hamarabb kell...
Úgyhogy fene sem tudja mi a jó,de az én lényom imádja és használjuk.Persze nem eszetlenül egész nap,de napi fél-1 órától nem lesz semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!