Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A babatakarót méretben mi követi?

A babatakarót méretben mi követi?

Figyelt kérdés
A 22 hónapos kisfiamnak szeretném lecserélni a hálózsákját paplanra, de nem tudom milyen méretek vannak, az ifjúsági 140x200 nagyon nagynak tűnik.
2011. szept. 27. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:

van egy baba- kisgyermek paplan méret amit pl. a legtöbb helyen így a brendonban is kaphatsz. ott nézd meg a 3 részes ágynemüknél a méretet

v. az ikeában a gyermekágynemü méretét.

2011. szept. 27. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs a kettő között méret.

Én a mostanit úgy használom, h keresztbe teszem az ágyba, mert folyton kiforog alóla, ha normál irányba rakom. Vagyis a gyerekpaplan 140es hosszabbik oldala van keresztbe, a 70es pedig hosszába. Mivel így a hossza kicsit rövid, én arra gondoltam, h egy 140x200asból kellene levágni, h ne legyen nagyon nagy csomója a kiságyban. De lehet nem is lenne annyira nagy, csak vissza kellene hajtani a végét? Még nem tudom. Egyelőre úgy oldom meg, h egy plédet ráterítek még a takarója aljára.

2011. szept. 27. 08:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi is keresztben használjuk a bébi paplant, amikor nem a hálózsákot használjuk :) Annyit mozgolódik éjszaka, hogy vagy maga alá gyűri vagy azonnal kitakarja magát.
2011. szept. 27. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Jysk ott kapni olyan papalant ami két paplanból áll és patent fogja össze 140*200

fog a vékonyat és hajtsd félbe és úgy tedd rá a huzatot

ha meg más úgy kicsi lesz akkor kihajtod rendes mértre

de van az ikeában gyerek ágynemű szett 110*125cm akár az is jó lehet

[link]

2011. szept. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!