Hol találok 140x70-es méretben olyan lepedőt, ami vízhatlan, ugyanakkor légáteresztő is?
Figyelt kérdés
Ma már harmadik éjszaka volt zsinórban, hogy a kisfiam reggel száraz pelussal ébredt, délutáni alvás után meg már legalább egy hete. Lassan szeretném megpróbálni, hogy nem adok rá alváshoz sem, de ehhez kellene egy ilyen lepedő.2011. jún. 29. 16:08
2/4 anonim válasza:
Az előző válaszolóhoz kapcs. Ilyen anyagot venni is lehet, én magam varrtam lepedőt. Sajnos nem légáteresztő, gondolom akkor már nem lenne vízálló.
3/4 anonim válasza:
Én egy dunaújvárosi bababoltban vettem 70*140-eset. Vízálló ÉS légáteresztő. 2200.- ft volt.
Sztem bármelyik bababoltban kapsz.
4/4 anonim válasza:
Én is teszveszen vettem:)És szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!