Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktattátok le a...

Hogyan szoktattátok le a babátokat, hogy szopizás közben aludjon el esténként?

Figyelt kérdés

Nappal máshogy is elalszik, igaz, sokszor igényli akkor is a szopizást. Van a leszoktatásra valami trükk, vagy majd egyszer magától leszokik?

9 hónapos kisfiú anyukája

2009. ápr. 26. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
a fiam 3 eves koraig szopott.(nem volt soha beteg)sokat hallottam hogy meg mindig mindig szopik..igen es?adtam neki mert igenyelte.2,5 eves volt kb mikor mondtam hogy elromlott a tejci,bekentem a cicimet citromlevel..egy ideig hasznalt de igenyelte,lenyalta es szopta tovabb.estenkent mikor kerte mondtam, neki nem szabad mert nem jo(rajta volt a citromle)es mar nagy fiu es ki fogjak nevetni erte.es szep lassan leszokott elhagyta. most negy eves.neha meg meg puszilgatja es mondja hogy onnan jött az a finom tejci.sajat velemenyem tapasztalatbol:nem baj ha meg nem hagyja egeszseges volt az enyem.es ha szeretei mert venned meg el tölle.?legy türelmes.az idö segit!
2009. ápr. 26. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Lassan második babát szeretnénk, de így nem sok az esélyem rá, ezért szeretném, hogy lassan kevesebbet szopizzon. Engem most főleg az elaltatás érdekel, mert hallok olyat, hogy valaki csak lerakja a babáját, és az elalszik, szopizás nélkül is. Nekem ez fura babáknál (persze biztosan van ilyen is), de úgy gondolom, előbb utóbb minden babának ide kellene eljutnia.
2009. ápr. 26. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Én értem, nem azt kérdezted, hogy hogy válaszd el, hanem az esti elaltatás a probláma. Hát, nem a legjobb megoldás, de én cumit adtam neki, és csak így tudott elaludni cici nélkül, egyébként nekem is cicin aludt el nagyon sokáig. Türelem! 20hós kisfiú anyukája
2009. ápr. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!