Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudnak a kisgyerekek...

Miért nem tudnak a kisgyerekek csendben játszani?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy naphosszat kukák legyenek, de a szomszédunk gyereke reggel 7től este 7ig üvölt. Nincs semmi baja, egyszerűen rohangál fel-alá és ordít, mint a sakál. Így játszik.

Ráadásul két éve a házunk mögé egy játszóteret építettek, azóta nem lehet itthon megmaradni. Az óvónénik már 8kor hozzák a gyerekeket. Tavasztól egészen ősz végéig. Tavaly nyáron még a legnagyobb hőségben is kint voltak délben, mikor az ember majdnem elájul a Napon. És itt még egy fa sincsen, hogy az alá üljenek hűsölni. Ezen kicsit kiakadtam. Van, hogy itt vannak este 8-9ig is, még tv-t is csak bömböltetve tudunk nézni, mert semmit nem hallani tőlük. Ez borzalmas.:(

2009. ápr. 26. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
40%
Ezt én is észrevettem. Ez valami kényszer vagy feltűnési viszketegség, hogy foglalkozzanak velük. Itt az ablak alatt ugrálóköteleznek és fogócskáznak. Párom éjszakás és nem tud sohasem pihenni értelmesen. De különös hogy a saját portájuk előtt sohasem játszanak. Szerintem a bosszantás miatt is...Élvezi ha a felnőtt nézi és vele foglalkozik,még ha rá is szólnak...
2009. ápr. 26. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:
A gyerekek már csak ilyenek. Nekem is van 2. De együttérzek veletek, mert akinek nincs annak ez bosszantó. Sőt én magam sem laknék ovi v isi mellett. Én tuti elköltöznék mert a gyerekekkel úgysem tudsz mit csinálni.
2009. ápr. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!