Véleményetekre lennék kíváncsi! Óvodai sírás?
Kisfiam eddig 3 napot járt oviba. (most kezdte)
Először 2 napig simán ment, nem keresett, haza sem akart jönni. Aztán beteg lett itthon volt 1 hetet.
Ment 1 napot és visszaesett :(
Itthon volt 3 napot.
Ma vittem először, de már ottmaradni sem nagyon akart.
Nem sírt, de az óvónőnek kellett kézen fognia.
Valamit ott hagytam és vissza kellett mennem érte kb. 2 perc múlva.
A fiam nem vett észre de láttam, hogy egyedül áll a csoportszoba közepén és sír :(
Óvónő nem volt a közelében, hogy megvigasztalja :(
Tudtam, hogy ha meglát még rosszabb lesz neki, de leszakadt a szívem :(
Hazáig bőgtem :(
Ha ilyen "friss" ovis a gyerek akkor az óvónő miért nem próbálja megvigasztalni, segíteni neki beilleszkedni????
Persze nem várom el, hogy körbeajnározzák, meg nyilván van több gyerek akiket fogadni kell...értem én ezt, csak olyan rossz volt látni.
Egyébként vegyes csoportba jár, tehát a a többiek összeszokott csapat már, pár ilyen "kezdő" gyerek van.
A fiam 4 éves múlt, tehát már nem olyan picike.
Játszótéren mindig kezdeményez játékot a többiekkel, barátkozó. Talán túlságosan is közvetlen.
Szerintetek csak túlreagálom és nem olyan vészes a helyzet?
Egyébként igaz, hogy kell az "élere nevelés" de azért az elején egy kis segítség jól jön/ne :)
Nekünk nem férne bele az anyagi keretbe a magánovi, főleg mert 3 gyerek van.
Vagy mind a 3 magánba jár vagy egyik sem...
Így ezt a lehetőség ki is lőve.
Az a nagyon rossz, hogy nem tudjuk, hogy mit történik addig amíg nem vagyunk ott :(

Utolsó!
Megértelek, hogy ki vagy akadva mert beteg a gyereked, de ha ilyen gyenge az immunrendszere akkor akármit is csinálsz beteg lesz. Aki viszi a gyerekét, nyílván nem azért teszi, mert unkja othon gondozni a kölköt. De tudod ha minden kis orrfolyással otthon tartanám a gyereket akkor nem is menne oviba ősztől tavaszig. Ha a gyerek nem köhög, láztalan, csak néha törölgetni kell az orrát akkor igenis viszem, mert én is pénzből élek, a gyerek meg köszöni, jól van. Ha nem tetszik akkor maradj otthon vele. Érdekes hogy az én lányom is jár oviba, egész télen folyt valamelyik csoporttárs orra, de ő csak egyszer betegedett le. Szóval vissza az agarakkal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!