Köhögésre nálatok mi vált be?
20 hós a kisfiam, most jön ki rajta a nátha és talán köhögni is fog. Eddig 2-szer volt megfázva, de nem köhögött. Gyógyszert sem írt fel a doki eddig neki amikor beteg volt. Szívtuk az orrát, Baby Luuf-fal kentem a hátát és C vitamint kapott és orrspréztük. Köhögésre van-e valami jó tanácsotok? Házipraktika?
Persze elviszem dokihoz, ha tényleg kijön rajta a nátha, csak előre gyűjtöm az infókat.
Szia!
Nekem a baby luff mellé kellett a lándzsás útifű is és sosem volt meleg a szobában. Hűvösben nem jön rá annyira a köhögés.
Szia!
Az én fiamat szerencsére még nem érte el ilyen köhögéses megbetegedés (kop-kop) de egy ismerős anyuka mondta, hogy a kislányának a Stodal nagyon bevált köhögésre. Előtte használták már a Lándzsás útifű szirupot is, de arra érzékeny lett a gyerek és a Stodalt javasolta neki a gyerekorvos. Állítólag nagyon jó, de remélem nem lesz rá szükség. :)
Kezd folyni az orra, most kicsit leszívtuk, lehet a váladék miatt köhög néha. Bár ez is bőven elég lesz. :(
Köszi a válaszokat!
Az én 18 hónaposom most esett át pont rajta. Igaz ez volt a 2. alkalom, hogy "beteg" lett.
Neki sem írt semmit a doktornő, hanem C vitamint javasolt, orr szívást és mivel száraz volt a köhögése lándzsás útifű szirupot használtunk, de a Juvitásat, mert az nem tartalmaz alkoholt.
Nekünk 1 hét kellett hozzá, hogy teljesen tünetmentes legyen. Jobbulást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!