Sóinhalátor vagy hidegpárásító? Melyik segíthet többet.
Figyelt kérdés
Kisfiam nagyon nehezen jön ki a náthából, szerintem száraz nálunk a levegő. Párom szerint a párásítás nem jó.2011. szept. 19. 22:08
1/5 anonim válasza:
Jó, de a legjobb a sóinhalátor. Ha párásítasz, akkor csakis hidegpárásítóval!
2/5 anonim válasza:
Nekünk van inhalátorunk, de én sosem hívtam sóinhalátornak. Sósvizes odatot kell beleönteni és hidegpára formájában porlasztja, azt kell belélegeznie a gyereknek. Ez lenne a "sóinhalátor"?
Mert ha igen, akkor az nagyon jó, lehet kombinálni (csakis) hidegpárásítóval, ami a szoba levegőjét párásítja.
Mondjuk mi azt a gépet a krupp miatt kaptuk (TB-re), de megfázáskor is mindig használom.
3/5 A kérdező kommentje:
2011. szept. 19. 22:32
4/5 anonim válasza:
Igen, olyanunk van majdnem, mint az első link.
Ilyen, csak egy régebbi évjárat lehet.
És emellett van egy hidegpárásítónk, de azt csak fűtési szezonban használjuk, olyankor viszont minden éjszaka járatjuk, függetlenül attól, hogy betegek-e.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, sokat segítettél.
2011. szept. 19. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!