Olyan gyerekeknél, akik már szobatiszták, de a kakihoz még pelust kell adni rájuk, mikor várható, hogy minden a vécébe menjen?
No én totál összekavarodtam mit is hívunk szobatisztaságnak. Azt hittem azt amikor már nem megy be semmi esetleg eljátszásból, vagy ritkán alváskor.
De a kérdésre válaszolva attól is függ szerintem hány éves, és milyen típus a gyerek.
Nálunk alig egy hónappal a pipi abbahagyása után lett az, hogy a kaki sem ment be, de bevallom ezt megelőzte egy combracsapás, mert tutira tudtam, hogy szórakozik. Bugyis volt, szólt, és kétszer beengedte, várta a hatást.
Erőszakot nem javaslok persze használni egyáltalán. Nálunk mindketten tudtuk, és kérte a combosát, a második után megkapta és utána soha semmi gondunk nem volt. Ja, ekkor épp 3 éves volt. És nem siettettem magától érte el. Én nem nagyon hiszek a szoktatásban, főleg mióta látom a két gyermeken a különbséget, és mi ugyanúgy próbálkoztunk mindkettőnél. Érettség kérdése.
Kislányunk viszont 17 hónapos kora óta nem kakilt pelusba míg még belepipilt.
Olvastam olyat, hogy a kakeszt jobban sajátjuknak érzik, nehezebben szabadulnak meg tőle.
Próbáljatok szűkítőt, vagy bilit, lásson titeket hova jártok és miért, ne félj előbb utóbb oda fog menni. Türelem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!