4 evesnek szerintetek ez jo ajandek lenne?
Figyelt kérdés
Szerintetek erdekel egy 4 eves kisfiut egy jatek erinto kepernyos laptopot? Tud rajta videot, rajzfilmet nezni, kepeket tolteni ra, jatszani, szamolni (termeszetesen majd kesobb), szinezni stb. Ha ugy gondoljatok nem akkor tudnatok valami otletet adni mert fogalmam sincs miket szeret egy 4 eves kisfiu. Esetleg Lego???
Kb. ekkora elobe:
2011. szept. 16. 16:48
1/6 anonim válasza:
Ezerszer inkább LEGO vagy valami már kreatív játék.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsodat. Akkor korulnezek a Legok kozott.
2011. szept. 16. 17:08
3/6 anonim válasza:
Én még nem is láttam ilyen játékot szuperül néz ki. Szerintem tetszene a gyerekemnek. Nekem 3,5 éves.
4/6 anonim válasza:
jobban örülnék ha legózna a fiam de inkább őt is ez kötné le. A legót inkább csak akkor ha tud egyedül építeni belőle, mert sokszor bonyolult nekik összerakni hiába rakod össze egyszer mindig szétesik és akkor kell anya vagy apa, meg 4 évesnek max a duplo legót.
5/6 anonim válasza:
a sima legó is jó akár 2 évesnek is
jó de inkább olyant vegyél ami a fantáziáját és a kreativitást fejleszti és ne olyan játékot ami helyette játszik
6/6 anonim válasza:
Kis lányom 5 éves, de még neki sem vennék. Nem tudom, hogy mennibe kerül, de sajnálnám, mert egy ekkora gyerek még nem tud rá nagyon vigyázni. Mi egy 16"-os biciklit vettünk 4 éves korára. De az igazi Lego is nagyon jó. Igaz 10-11 ezer ft egy doboz, de nekünk is van és nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!