Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit válasszak: munka vagy még...

Mit válasszak: munka vagy még itthon?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves, beírattuk már az oviba, februárban kezdődne a beszoktatása. Munkahelyemen olyan helyzet alakult ki, hogy most üresedés van, könnyedén lenne helyem. Kezdeni már október végén kellene. A dilemmám az, hogy nem okozna ez sérülést a kicsinek? Örültem neki, hogy februárban kezdi majd a beszokást, talán akkor már kifele haladunk a télből-betegségekből, kevesebbet kapna el, a szobatisztaság is biztonsággal kialakulna nála, mert a du-i alváskor bepisil, vagy akkor is ha nagyon belemerül a játékba. Nagyon segítségem nincs, ha véletlen betegség van, lehetnék velük itthon. Egyébként van egy nővére aki 5 éves ovis, sokszor megfordulunk ezért a kicsivel is ott, a nyár után most hiányzik a gyerektársaság neki, mindig mondogatja, hogy menjünk oviba játszani. Szerencsére az anyagi helyzetünk megengedi, hogy még fél évet itthon legyek, és én sem vagyok besózva, hogy mindenáron visszamenjek már, de a munkahelyemet sem szeretném elveszíteni, ill. rossz pontot szerezni. Még egy adalék ehhez a történethez, hogy ma már felnőtt húgomat 2,5 évesen adták be bölcsibe, és iszonyatos bömbölés volt mindig... Ma kényszerbeteg, vannak olyan fixációi, hogy őt mindig "otthagyják-elhagyják", anyukám a mai napig okolja magát, hogy ez a trauma is közre játszik az állapota kialakulásában.
2011. szept. 15. 21:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. Ma megkérdeztem az oviban, hogy mehet-e hamarabb, és igen, mehet, mert 2,5 éves kortól fel kell venniük a gyerekeket oviba, ha szobatiszták. Tulképp ő még csak egy hónapja hagyta el a pelenkát, elég megbízhatóan szól. De du-i alvás alatt még bepisil. Ma nem adok rá pelenkát du-ra, kíváncsi vagyok mi lesz. Rendesek voltak nagyon az oviban, ha úgy döntünk, akkor már jövő héten megkezdhetjük a beszoktatást, és így tényleg kiderül, hogy hogyan bírja.
2011. szept. 16. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!