Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden vécészűkítő ilyen?

Minden vécészűkítő ilyen?

Figyelt kérdés
Vettünk egyet a fiamnak, hogy a vécébe intézze a dolgát, de ez mozog. Azt hittem, tök stabil lesz és nem tud elmozdulni, de nem passzol a szabvány vécéülőkéhez. A tiétek elmozdíthatatlan, ha ráteszitek a vécére?
2011. szept. 14. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! De ha rajta ül, nem. Mondjuk, teszkós 1000 forintos, de nem hiszem, hogy a drágább változat jobb. Végülis az a lényeg, h amikor ráül, stabilan tartsa, -az megvan.
2011. szept. 14. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
jobban írva, igen! elmozdul a miénk is- így érthetőbb az eleje.
2011. szept. 14. 13:08
 3/8 A kérdező kommentje:
ha rajta ül, nem mozog, de csak a súly miatt. Akkor nem érdemes drágát venni, úgy látom...Köszi!!
2011. szept. 14. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kombi van, amit fel lehet hajtani, egyben van a felnőtt deszkával, én nagyon szeretem, kényelmes a gyerkőcnek is.
2011. szept. 14. 13:44
 5/8 A kérdező kommentje:
nincs benne nagyon a gyerek a vécé közepén vele? Hol vetted? Lehet, kipróbáljuk, két gyereknél már megérő befektetés. Köszi!!
2011. szept. 14. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mamánál van lidl az jó kb ezer forint volt, a másiknál tescos kb olyan mint a tiéd nagyon rossz néha majd beleesik a wc-be. otthon nekünk brendonos van ez a fajta nagyon jó ez biztosan nem mozdul el :

[link]

2011. szept. 14. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont jó helyen ül, de alsó kifolyású wchez nem tudom milyen lenne, mert ott belecsobban a cucc a vízbe.

Amúgy nem baj, hogy középen van, pont jó helyre kerül minden. :)

Én anno Brendonban vettem, de most ott nem láttam, viszont a Bricostore oldalán találtam:

[link]

Drága, de szerintem nagyon megéri, sokáig lesz úgyis használatban, és tisztán tartani is egyszerű.

Felmászni is könnyen tud rá, ahogy felérte a popójával a deszkát, azóta nem is használja hozzá a sámlit.

2011. szept. 14. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Ez a dupla fedelű nagyon jó, a mi szűkítőnkkel az is a bajom, hogy még magasabb tőle a vécé!

2011. szept. 15. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!