Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány cm és hány kg volt...

Hány cm és hány kg volt kislányotok a 2 éves vizsgálaton? És hanyas lába volt 2 évesen? Szeretném összehasonlítani az én kislányommal aki szerintem pici

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 10:34
1 2 3
 21/23 Imelda20 válasza:
sziasztok, az en kisfiam 1eves 9 honapos 24 laba van 88 cm es 13 kg szerintem normalis parameterei vannak igaz megfelel egy 3 evesnek de egeszseges es szerintem ez a fontos
2011. szept. 18. 21:57
 22/23 anonim ***** válasza:
ma 20:41 vagyok, lefelejtettem: 22-es lába van, de magas a rüsztje, és gyakran a körme is begyűlik, 23-as cipőt hord.
2011. szept. 18. 23:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Minden életkorhoz rendelnek egy átlagos értéket súly és magasság szempontjából is. az átlag úgy néz ki, hogy vannak nagyobbak, vannak kisebbek, vannak közép értéken. Ahhoz, hogy legyen egy átlag, kellenek a kisebbek is. Ha nem extrém kicsi, akkor nem kell aggódni. Meg kell nézni a szülők magasságát is. Nyilván nagyobb az esélye nagynak lenni 2 méteres apával, 1.80-as anyával, mint ahol mindkét szülő alacsony. Ha megfelelően fejlődik: folyamatosan gyarapodik, nő és a gyerekorvos/ védőnő sem jelez problémát, akkor nem kell aggódni szerintem.

Nekem mindkettő nagy volt, de nálunk apa, anya nagy. Most is kb. 10 cm-vel magasabbak, mint a kortársaik, de apa majd 2m.

2017. febr. 3. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!