Hány cm és hány kg volt kislányotok a 2 éves vizsgálaton? És hanyas lába volt 2 évesen? Szeretném összehasonlítani az én kislányommal aki szerintem pici
Megtaláltam az én könyvem is :D
Én voltam 13,5kg, de centi nincs hozzá írva.
Lányom 86cm, 10,2kg és 21-22-es lába volt.
"Allitolag a felnott magassaga a 2 eves kori kétszerese lesz egy embernek.:)"
Ez már több helyen is meg lett beszélve, hogy hülyeség..
Nagyon kevés ember lesz akkora!
Furcsa is lenne, ha a lányom 172cm lenne, amikor egyetlen nő sincs a családban 165cm felett, pláne, hogy az apja is alacsony.
Ezek alapján anyumnak is olyan 180 centisnek kéne lenni, mert magas kislány volt, erre most 157cm, ennyit erről..
Lányom 99cm,15,9kg 2 évesen. Lába 25-26-os.
De ne más gyerekéhez hasonlisd,egészséges legyen,az a lényeg,magasság,testsuly nem számít.
93 centi volt és 12 kg
a lábméretre nem emlékszem
Biztosan ti is kisebb meretu emberek vagytok.Nekem mindket ksifiam orokolte a mi kicsi (bar inkabb atlagos) mereteinket.NE aggodj!MEg fog noni kisbabocad :)
Kisfiam 2 evesen 12kg es 23-s labmeretu volt.Centit nem tudok,de akkora magassaga van mint korabeli baratainak.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:09
Miért lenne hülyeség? Mármint, az köztudott, hogy az utódok általában magasabbak, mint a szüleik. Ha ti alacsonyak is vagytok, attól még a gyereketek lehet magas, vagy legalábbis magasabb, mint ti.
Nálunk apukám 162, anyukám 160 cm :-) Én meg 170 vagyok.
2 évesen: 14 kg, , 91 cm, 24-es láb
2,5 éves volt 10 napja, most: 16 kg, 97cm és 26-os láb:-))
Nem tudom pontosan, de kb 86 cm, és kereken 11 kg.
Ő sem vmi nagy, jövő hónapban lesz 2 éves.
(Ez a 2 éves magasság dolog tényleg hülyeség, én 90 cm körül voltam akkor, és most 23 évesen alig vagyok 165 cm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!