Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meghatározhatja egy óvónő, h...

Meghatározhatja egy óvónő, h mikortól alhat bent a gyerek?

Figyelt kérdés

fiam 1 hete jár,de ma már kérte az óvó nénit h bent alhasson. ő azt mondta h majd ha megeszi az ebédet-kelkáposzta főzelék volt- meg h mert kicsit kajla-nem egy kocka gyerek,de a legnagyobb "bűne" ma az volt,h felborított egy poharat- és majd TALÁN októberben. én elmondtam h dolgozni kell mennem, és amig a fiam nem szokik be,nem tudom a kislányom bölcsödéjét és a munkakeresést kezdeni,de nem is foglalkoznak velem.

úgy érzem a benti problémák megoldását tőlem várják,jól van ez így?

köszi!

2011. szept. 13. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten"

Jelen esetben az óvónéni dobja az adjon Istent...

2011. szept. 13. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A teljes képet akkor látnánk csak, ha az óvónőket is meghallgathatnánk...
2011. szept. 14. 08:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Milyen válaszlehetőségeket gondolsz arra, hogy nem engedik, hogy a gyerek ott aludjon? Mi lehet erre elfogadható indok az óvónó részéről szerinted?
2011. szept. 14. 08:51
 14/21 A kérdező kommentje:
3 éves gyerekről van szó,nem egy kamaszról,ki mondjuk bunkózik a tanárral.. a fiam nem dúrva,nem beszél csúnyán stb.. most az h a gyerekek egymás között kakaskodnak az baj?? meg tudja védeni magát,de nem verekszik.. majd megpróbálok beszélni velük..
2011. szept. 14. 11:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
sok óvónő primitív , és bizony a gyereken verik le ha konfliktusod van, max válts ovit. nekem is ezt kellett sajnos
2011. szept. 14. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:

En teljes mertekben az anyuka mellett vagyok, mar irtam is, hogy tessek hatarozottabb hangnemben szolni.

DE!

Sok bunko szulo is van kedves valaszolok, de sosem vetitem a gyerekre a negativumokat.

Az pedig nagyon aranyos, hogy az ovono a problemakat meseli, otthon pedig nem olyan a gyerek....

Minden gyerek anyuci szeme fenye tunder bogara, ES EZ JO IS IGY, DE, az ovono realisan latja a dolgokat, nem elfogult, es a gyerek amugyis teljesen maskepp viselkedik a csoportban, mint othon. De ez csak mellekes, nem a kerdeshez tartozik.

2011. szept. 14. 22:27
 17/21 A kérdező kommentje:

pont ez a bajom,h otthon másmilyen,és nem értem.. de úgy gondolom,nekik a feladatuk,h megtanítsák milyen 2o másik gyerekkel együtt. persze teljesen más mint itthon,de nem az én feladatom,mert én nem vagyok ott.

köszönöm az ötleteket,másokkal is konzultáltunk és összevetve a végeredmény: határozottan megkérni őket,h: legyenek türelmesebbek, elmondani h ezt nekik kell megoldani mert én nem vagyok ott és ők sem felelnek azért h a gyerek otthon milyen, és kezdjék el az altatást,főleg ha a gyerek ennyire lelkes.

most betegen itthon vagyunk,de minden reggel megkérdi,h mikor gyógyul meg,mikor mehet és mikor alhat ott

köszi mégegyszer!

2011. szept. 15. 12:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Változtak a dolgok azóta?

2011. szept. 21. 23:20
 19/21 A kérdező kommentje:

sziasztok!

igen,változtak :)

bent alszik már-vagyis még nem alszik,de már pihen- egyszerűen bevittem hétfőn és közöltem h bent akar aludni.

nagyon édes,imádja az ovit,fél 8kor magától kel. durvaság elmult,de mondta is nekem h haragudott rám,h nem vagyok ott,azért verekedett. de már nem haragszik,mert szeret járni,de hiányzom,de már nagyfiú,nem fog sírni,és megígéri h jó kisfiú lesz/ezt is ő mondta szó szerint :)/

az új vélemény: a gyerek nagyon okos,intelligens,meghaladja a korát,de önfejű,néha hisztizik,és szoknia kell h még 20 másik gyerek is ott van és várnia kell a sorára,de minden más tekintetben rendben van,látszik h rengeteget foglalkoztunk vele.

:)))

2011. szept. 28. 11:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy így alakult!

"önfejű,néha hisztizik,és szoknia kell h még 20 másik gyerek is ott van és várnia kell a sorára" Egy normális 3 éves pont ilyen :)))

2011. szept. 28. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!