Meghatározhatja egy óvónő, h mikortól alhat bent a gyerek?
fiam 1 hete jár,de ma már kérte az óvó nénit h bent alhasson. ő azt mondta h majd ha megeszi az ebédet-kelkáposzta főzelék volt- meg h mert kicsit kajla-nem egy kocka gyerek,de a legnagyobb "bűne" ma az volt,h felborított egy poharat- és majd TALÁN októberben. én elmondtam h dolgozni kell mennem, és amig a fiam nem szokik be,nem tudom a kislányom bölcsödéjét és a munkakeresést kezdeni,de nem is foglalkoznak velem.
úgy érzem a benti problémák megoldását tőlem várják,jól van ez így?
köszi!
"amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten"
Jelen esetben az óvónéni dobja az adjon Istent...
En teljes mertekben az anyuka mellett vagyok, mar irtam is, hogy tessek hatarozottabb hangnemben szolni.
DE!
Sok bunko szulo is van kedves valaszolok, de sosem vetitem a gyerekre a negativumokat.
Az pedig nagyon aranyos, hogy az ovono a problemakat meseli, otthon pedig nem olyan a gyerek....
Minden gyerek anyuci szeme fenye tunder bogara, ES EZ JO IS IGY, DE, az ovono realisan latja a dolgokat, nem elfogult, es a gyerek amugyis teljesen maskepp viselkedik a csoportban, mint othon. De ez csak mellekes, nem a kerdeshez tartozik.
pont ez a bajom,h otthon másmilyen,és nem értem.. de úgy gondolom,nekik a feladatuk,h megtanítsák milyen 2o másik gyerekkel együtt. persze teljesen más mint itthon,de nem az én feladatom,mert én nem vagyok ott.
köszönöm az ötleteket,másokkal is konzultáltunk és összevetve a végeredmény: határozottan megkérni őket,h: legyenek türelmesebbek, elmondani h ezt nekik kell megoldani mert én nem vagyok ott és ők sem felelnek azért h a gyerek otthon milyen, és kezdjék el az altatást,főleg ha a gyerek ennyire lelkes.
most betegen itthon vagyunk,de minden reggel megkérdi,h mikor gyógyul meg,mikor mehet és mikor alhat ott
köszi mégegyszer!
Szia!
Változtak a dolgok azóta?
sziasztok!
igen,változtak :)
bent alszik már-vagyis még nem alszik,de már pihen- egyszerűen bevittem hétfőn és közöltem h bent akar aludni.
nagyon édes,imádja az ovit,fél 8kor magától kel. durvaság elmult,de mondta is nekem h haragudott rám,h nem vagyok ott,azért verekedett. de már nem haragszik,mert szeret járni,de hiányzom,de már nagyfiú,nem fog sírni,és megígéri h jó kisfiú lesz/ezt is ő mondta szó szerint :)/
az új vélemény: a gyerek nagyon okos,intelligens,meghaladja a korát,de önfejű,néha hisztizik,és szoknia kell h még 20 másik gyerek is ott van és várnia kell a sorára,de minden más tekintetben rendben van,látszik h rengeteget foglalkoztunk vele.
:)))
Nagyon örülök, hogy így alakult!
"önfejű,néha hisztizik,és szoknia kell h még 20 másik gyerek is ott van és várnia kell a sorára" Egy normális 3 éves pont ilyen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!