Megkötöttétek az óvodai biztosítást?
na . itthon a hiányát amig kórházban lenne - esetleg-
de ne is gondoljunk a legcifrább dolgokra.
a mi időnkben is volt homlokbeverés , csonttörés, mindenféle és nem gondolom hogy ha anyuka apuka kapott volna 2000,- jobb lett volna a kedvük.
a nyolcvanas évekre gondolok.
Azért mert köt biztosítást, még nem azt jelenti, hogy boldogabb a pénztől, ha eltöri a kezét...viszont..sose felejtem el, a 80-as években eltört a kezem, anyu kapott a biztosítótól 4000 ft-ot, és így megkaptam azt a játékot amire vágytam. Hát engem boldoggá tett az a pénz, mert elég szegények voltunk, játékra nem nagyon futotta.
Az én tapasztalatom : ovis gyerekem klinikára került, 60 km-re tőlünk. A pici meg itthon (még szopizott) Az 1 hónapos állandó ingázás kórház és otthon közt bizony nagyon megterhelő volt, nem csak lelkileg, hanem anyagilag is. Férjem is sok szabadnapot kivett emiatt.Nagyon jól jött a pénz a biztosítótól amit a kórházi napokra adott. Hisz az üzemanyag felemésztette a családi kasszát és a kiesett munka is. Szóval nem lesz az ember boldogabb a pénztől, ha a gyermekét baj éri, de bizony kisegíthet a trutyiból.
Aki azt írja, hogy beperelné az ovit, hát elég fura hozzáállásod van a dolgokhoz. Gondolom gyereked sincs, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy balesetek előfordulnak, nem kell ahoz az ovinak felelősnek lenni!
Ha futkároznak a gyerekek, a tied elesik, pont olyan szerencsétlenül, hogy törést szenved, ahoz mi köze az ovinak?? Ugyanez akár melletted is előfordulhat, akkor magadat is bepereled?? Gondolkozzál már!! Ne a gyereked balesetéből akarj meggazdagodni /mert az írásodból ez jön le/!
A kérdésre a válasz, megkötöm a biztosítást, azt az 1000ft-ot kíbírjuk évente.
Én megkötöttem. Nem segít a lányomon a párezer-tízezer ft, ha eltöri valamilyét, de mivel nekem táppénzen kell lennem vele, a táp meg a fizum 60%-a, jól jön a kevés pénz is helyettesítésnek....
Amúgy nekünk sincs másik biztosításunk. Ha lenne, lehet nem kötöttem volna meg, na nem mintha az on az évei 800-10,000 fton múlik, amely kategóriákból lehetett választani..
Nem a gyerekem balesetéből akarok meggazdagodni. 2 gyerekem van, és bizony estek már el a saját lábukban. Viszont hallottam már olyat pl. hogy egy külföldi oviban a gyerekek élve eltemettek egy kislányt a homokozóban, és meghalt. Az óvónők hol voltak?! Igenis bepereltem volna őket, le is csukattam volna az egész bandát!!!
Mellesleg nekem inkább ez a biztosítás dolog tűnik úgy, hogy meg akarsz gazdagodni, ha a gyereket baj éri. Akkor nem a gyereket kéne biztosítani úgy teljes egészében?! És mi van, ha az utcán sétáltok, és a fejére esik egy tégla?! Azt fedezi az óvodai biztosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!