Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermeked mit eszik...

2 éves gyermeked mit eszik egy nap?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 15:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nekm 2 fiam van egy 10 éves és egy 22 hónapos. Mindkettő nagyon rossz evő. A 10 éves a mai napig elélne 2 szelet piritóson egy nap. Nagyon vékonyka de már nem aggódom, mert tudom hgy felesleges, egyszerűen ők ilyenek és kész. Nem fognak éhenhalni. Hozzáteszem a nagyobbik fiamat a gyerekorvos talán 5 évesen látta utoljára. Szinte sose beteg

A kisebbik szintén vékonyka most nem tudom pontosan hány centi de szerintem még nincs 11 kiló.

Én is rengeteget aggódtam az evésük miatt kezdetben, de most már nem foglalkozom vele. Eléjük teszem, megkinálom őket többféle étellel is, ha nem sznek majd esznek később.

Tudom hogy nem könnyű, mert az ember aggódik, de látod, nálam 10 éves a nagyobb és még mindig rossz evő. Talán mi is rontottunk a helyzeten hogy állandóan tukmáltuk, hogy egyél még egy kicsit. :-S

Szóval fel a fejjel.

2011. nov. 24. 09:46
 32/32 A kérdező kommentje:
Köszi !
2011. nov. 24. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!