Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS. Bárányhimlőnél milyen...

SOS. Bárányhimlőnél milyen ütemben szaporodnak a pöttyök?

Figyelt kérdés

Harmadik napra még mindig csak 4-5 pötty?

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy az-e vagy sem.

Hőemelkedés/láz semmi. Csak néhány pötty.

Lehet ez ilyen enyhe?

2011. szept. 10. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez az. Bár a pöttyök száma nem mérvadó, ezért ez a pár pötty elég kevéske egy bárányhimlőhöz. 3 nap alatt már egyébként is varrasodnak a bárányhimő pöttyei.

Ez inkább valami kiütés vagy csípés.

2011. szept. 10. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Par ora, nalunk az egyik kislany gyengesegre panaszkodott alvas elott, mielott felebredt mar tele volt a kis teste. De a tobbinel is nagyon gyorsan jott. Harom nap utan ar potty, az nem baranyhimlo.
2011. szept. 10. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Hát még várunk, hétfőre biztosan eldől.

Elvileg elkaphattuk két hete, azért figyelem "árgus szemekkel".

2011. szept. 10. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk pénteken 4,szombaton kb.40,vasárnap viszont már megszámolhatatlan volt...

De volt olyan kislány,akinek csak pár pöttye volt,nekik azt mondta az orvos,hogy valószínűleg még1x lesz himlős.

2011. szept. 10. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Aha, köszi.

Akkor már csak ezt kéne kideríteni 100%-ra, hogy ezek himlő pöttyök-e. Hétfőn megnézetem dokival, vagy addigra ha még szaporodnak, akkor egyértelműbb lesz...

2011. szept. 10. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintetek ez az?

2011. szept. 10. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, ez csak csípés szerintem. nekem úgy volt hogy 3 volt rajtam, mire általános suliból hazaértem volt több is. 10-20 (5 perc alatt hazaértem)
2011. szept. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!