Rosszul csinálom, hogy a szívemre hallgatok? Ha megtudom oldani a felügyeletet, akkor is jobb lett volna, ha otthagyom? Ez a társadalmi elvárás? Ennyire másképp gondolkodok?
Figyelt kérdés
Fiam most kezdte az ovit,de azt beszéltük,hogy ha nem akar ott aludni,akkor anyukám úgyis itthon van délután és elhozza délben.Így szeret menni viszonylag,de olyan rosszallóan néz rám minden szülő.Állandóan azt kérdezi mindenki,hogy miért nem hagyom ott egész nap.Az óvonők azt mondták,hogy nem baj,hogy elvisszük.Biztos vagyok benne,hogy nehezen viselné,ha eész nap ott kellene lennie.Csak egy kicsit rossz,hogy amikor mentem érte délben,akkor ott üvöltött az a sok pici,az enyém meg eljöhetett.Szerintem csak én hozom el egyedül előbb.Érdekes,pedig én is dolgozok egyedül a csoportban lévő gyerekek anyukái közül azthiszem.A barátnőm is azt mondja,hogy egy kisgyereknek egész nap gyerekek között lenne a helye.Én nem így látom a dolgot.Így is 7-re visszük.Ott van majdnem 5 órát.Még egy kisiskolás sem feltétlenül tölt az iskolában több időt,hacsak nem napközis.2011. szept. 10. 07:03
11/11 anonim válasza:
Ne törödj másokkal sok kicsinek nem olyan jó az egész napos ovi hisz mindenki más, vannak olyan gyerekek akiknek jót tesz ha az anyuka még külön foglalkozik velük mert más fejlödési ütemben vannak.
A fiad személyiségfejlödésének jobbat tehet ha veled van biztonságban mint hogy du 4-5 szorong az oviban.
A suliban se lesz ennyi időt közösségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!