Van úgy, hogy utólag borzasztóan megbánod azt, ahogyan fegyelmezted a gyermeked?
Figyelt kérdés
Velem ma ez történt, rákiabáltam nagyon a kislányomra 2,5 éves, és amikor már bocsánatot kért, és szegényem ő is sírt, még mindig nem bírtam abbahagyni, egyszerűen ömlött belőlem a szó, csak mondtam neki, csak mondtam, nem is mondtam, hanem ordítottam. Természetesen amikor lehiggadtam megbeszéltük a dolgot nyugodtan is, de most valami olyan iszonyú lelkiismeret furdalásom van, nem bírok magammal elszámolni. Sírok, sírok és sírok, és csak a rémült kis arca van a szemem előtt, akárhova nézek. Ez mással is előrodul, vagy én vagyok zombi?2011. szept. 9. 21:09
11/11 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen!
2011. szept. 11. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!