Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van-e igény férfi bébiszitterre?

Van-e igény férfi bébiszitterre?

Figyelt kérdés
Nem perverz vagyok ,csak a feleségem mos tesz le egy ilyen vizsgát ,és kíváncsi vagyok hátha van rá kereslet,sose lehet tudni hány lábon kell állni a mai világban!!
2009. ápr. 21. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Kérdés, hogy hol?

Egy férfi rokonunk bébisitterkedett. Angliában.

Szerintem itthon nehezebb, hacsak nem lehetetlen férfiként, de te is így gondolhatod, ha az az első, hogy magyarázkodsz ("Nem perverz vagyok...").

Szóval, szerintem nincs igény rá, de lehet, hogy csak én gondolom így.

2009. ápr. 21. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, beszélsz-e vmilyen idegen nyelvet magasabb szinten, de egy ffi rokonom Magyarországon, ráadásul vidéken azzal keresett egy kisebb vagyont, hogy 1-1 órát játszott gyerekekkel és közben csak angolul beszélt velük. Tehát gondoznia sem kellett őket, olyan volt mint egy mini nyelvóra.
2009. ápr. 21. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lenne igényem, ha megengedhetném magamnak! Éppen a napokban gondolkodtam rajta, hogy vissza mennék 4-6 órába dolgozni, csak nincs hely a bölcsiben sajnos őszig (18 hónapos a fiam), de hát ha bébiszittert fogadnék, akkor kb. el is menne a fizetésem sajnos.

Na mindegy, de ha olyan jól keresnék, hogy tudjak valakit alkalmazni, én örülnék, ha az férfi lenne. Én egyedülálló vagyok, a fiamat az apja nem is látogatja, szóval én nagyon szívesen venném, ha férfi vigyázna rá.

Amúgy abban több pedagógus is osztja az én véleményem, hogy több férfi pedagógus kéne már oviba, általános iskolába is. Ha tudnék olyan ovit, ahol "óvóbácsi" van, én mindent megtennék, hogy oda járhasson a gyerekem. Sajnos Pécsen ilyenről nem tudok.

Amúgy nekem meg se fordult a fejemben, hogy perverz vagy :)

2009. ápr. 22. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi teljesen másként foglalkozik egy gyerekkel, néha sokkal jobb ötletei vannak, én úgy vettem észre. Ismerek óvóbácsit is. Szerintem meg lehet próbálni, nem rossz gondolat:-)
2009. ápr. 22. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!