Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan büntetik az oviban a...

Hogyan büntetik az oviban a nem alvó gyerekeket?

Figyelt kérdés
Nálunk az a büntetés,hogy elveszik tőle az alvóállatkát!!Tegnap mondta az óvónő,hogy ma már ne is vigye,mert tegnap nem aludt. Olyan szomorú volt! Bár én ezt egy másik anyukától tudtam meg ma reggel,mert az ő kislányával beszélgetett alvásidőben,és neki mondta,mikor elvitte délután. Nekünk nem mondta.Nem értetem miért mondja ma reggel a kislányom,hogy nem lehet vinni,mert mérges lesz az óvónéni.Persze én vittem,mert akkor még nem tudtam,most meg lelkiismeret furdalásom van,hogy miattam szidják majd le.
2011. szept. 7. 09:40
1 2
 11/13 krisztivan ***** válasza:
100%
ismerek olyan ovit ahol a "büntetés" rajzolás volt.A kisfiú nem szeretett rajzolni ezért neki csak és kizárólag rajzolnia volt szabad alvás helyett.Két évig nem volt halylandó utána rajzolni,szerencsére már kinőtte.
2011. szept. 7. 12:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Szegény gyerkőc!! Arra azért kíváncsi lennék,hogy mit élnek át ilyenkor a gyerekek valójában?

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2011. szept. 7. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is gond az alvás, már sokszor volt vita belőle. Az óvó néni szerencsére elég normálisan áll hozzá, azt mondja, hogy ott áll mellette és simogatja, különben dalolgat, fészkelődik, és nem hagyja a többit aludni. Szóval nincs büntetés. De engem már letoltak, hogy rosszul nevelem, mert még kéne aludnia ennyi idősen.
2011. szept. 9. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!