Mire megfőzök és megebédeltetem a lányom, addigra már
az étvágyam is elmegy. Ti hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Minden nap egy nagy lábos, fazék főtt ételt főzök. Leülök a lányommal az asztalhoz és mivel még segítenem kell neki az evésben, ezért csak akkor szedek magamnak, mikor őt már letettem aludni. Rendszerint a kiszedett étel ott is marad, mert már addigra nem vagyok éhes, és maximum uzsonna időben tudom megenni. Más is van így? Mit lehetne tenni, hogy ne ezt érezzem minden nap?
2011. szept. 6. 13:06
1/8 anonim válasza:
2,5 éves lányom, én nem ebédelek.
Ő ül az etetőszékben és eszik.
Későn regglizem (10-11 között) reggel megiszok egy bögre tejeskávét és egy bögre kakaót.
Majd eszem du 3 felé és 6-7 között vacsorázok.
(teljesen megszoktam, ha ennék reggel akkor egész nap éhes lennék)
2011. szept. 6. 13:13
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én sem reggelizem rendesen. Elkészítem a lányom reggelijét és azt eszem meg amit meghagy. Nincs kedvem kidobni a maradékot és bőven elég nekem is. Inkább állandóan csak nassolnék, papolok szegény gyereknek a rendszeres és egészséges étkezésről és mikor leteszem aludni, akkor alig várom, hogy elővegyem a csokit. :(
2011. szept. 6. 13:16
3/8 anonim válasza:
Mi együtt ebédelünk a kisfiammal, pedig még őt is etetni kell. Egy falat neki, egy nekem. Szerintem nyugodtan megpróbálhatod, jobb, mint nem ebédelni.
2011. szept. 6. 13:22
4/8 anonim válasza:
Én is nagyon rosszul eszem amióta gyerekeim vannak. Nincs időm,nincs kedvem. Nassolni viszont én is nassolok:-8
2011. szept. 6. 13:26
5/8 anonim válasza:
Dettó. A nagy oviban eszik, de a kicsit még itthon én etetem. Én reggelit sosem ettem, fiatal koromban sem, max egy túró rudit, vagy almát...
Amióta gyerekeim vannak, ebédet sem eszek rendesen. Ezért is fogytam le csontsoványra, mert nemhogy ebédet nem eszek rendesen, de még vacsorát sem. Én csak csipegetek, nassolok egész nap.
2011. szept. 6. 15:31
6/8 anonim válasza:
első
az én lányomnak az evés szent dolog, úgyhogy ezzel ninsc baj, soha nem teszi szóvá, hogy én miért nem eszem vele
ált ott vagyok vele konyhában, tezsek-vezsek, maíg eszik.
Rggele mikor felkel és mielőtt elvinnék nagyot suliba, kéri a reggelijét.
a nagyfiam is ahogy felkel, eszik.
2011. szept. 7. 08:29
7/8 anonim válasza:
Ezt nem értem. Az én kislányom 3 éves lesz dec. végén, és még sokszor van, hogy ha nincs kedve önállóan enni, akkor kéri hogy segítsek, főleg,mi óta terhes vagyok a kistesójával. Amit nagyon szeret, megeszi szépen önállóan, amit annyira nem, de megeszi, annál mondja, hogy segítsek. Nekem ez semmi gondot nem okoz. Én ettől simán tudok rendesen enni. ha előbb végez mint én, akkor szépen mehet az asztaltól isten hírével, és megvárja míg befejezem. aztán megyünk aludni. szerintem ez nem jó, a rendszeres étekzés a normális, nem az ebéd helyetti csokifalás.
2011. szept. 7. 14:30
8/8 anonim válasza:
Persze hogy nem jó,de kinek van kedve mindig egyedül enni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!