Mikor kezdett el a lányotok "fiúzni"?
Figyelt kérdés
A kislányom 6 éves,egy héten egyszer elmondja hogy ha nagy lesz fiúzni fog.tavaly,amikor csak 5 éves volt,egy fiú kiszállt a liftböl,mi utaztunk tovább,erre megjegyezte:Hmm..jó pasi volt!Nem furcsa ez?2009. ápr. 21. 06:46
1/1 anonim válasza:
Sajnos ezt látják mindenhol! TV-ben lenn a játszótéren.
Az a baj, hogy iszzák a nagyok szavait, lesik minden mozdulatukat, gesztusukat, és ők már sajnos ilyenek.
Túl hamar akarnak felnőni. Szerintem nem jó!! Nekem ugyan kisfiam van (5 éves), de sokszor szoktam vele bohóckodni, hogy lássa, nem feltétlen az a jó ha mindíg felnőttesen viselkedünk. Ők legyenek még csak GYEREKEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!