Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hosszú a kislányom, ha 15...

Hosszú a kislányom, ha 15 hónaposan 80 cm?

Figyelt kérdés
Ma voltunk mérésen és a védőnő / nem a miénk / azt mondta, hogy " jó hosszú kislány vagy, mi lesz veled később?". Én ezen nagyon elcsodálkoztam, mert ismerősi körben lévő hasonló korú gyerekek mind magasabbak, mint a lányom, de nem tudtam rákérdezni miért mondta, mert csörgött a mobilja és mivel végeztünk kimentünk.
2009. ápr. 20. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Az en babam 73 centi es meg 5 honapos sincs,mekkora lessz kesobb?? Ha magasak vagytok ti is, magas lessz de nem lessz orias,meg amugy sem tunik magasnak.Lathatod az en lanyom sokkal nagyobb lessz 15 honaposan.
2009. ápr. 20. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Bár nekem fiam van, ő 5 hónapos, de már 74cm!

Szerintem sem túl magas, pont jó!

2009. ápr. 20. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem mértékadó. Lehet egyszer csak megáll a növésben míg a nála alacsonyabbak meg elhúznak, vagy lehet ő ilyen magas lesz. Ugyanez nem számít ilyenkor igazán súlynál sem. Mert aztán meg annyit nyúlnak hogy csak na.

Lehet a védőnő nem találkozott mostanában ilyen magas gyerekkel. Vagy csak úgy kedvességből mondta! Ilyenkor mi azért ugye büszkék vagyunk a gyermekünkre ezért is érezzük ezt olyan fontosnak! De ez így van helyén.

2009. ápr. 20. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Kislányom is 80 cm volt 15 hósan, ez a magasság átlagos ilyenkor. Most 19 hósan volt 82,5 cm.
2009. ápr. 20. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 5 nap múlva lesz 14 hónapos, most 82 cm. Már lelóg a pelenkázólapról.
2009. ápr. 20. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Én több 80 cm, vagy afölötti magasságú és még pár hónappal fiatalabb babát ismerek, lányokat is. Ha megnézed a babaruha méretezést a 80-as méretet körülbelül 1 év körüli babákhoz társítják.
2009. ápr. 21. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk picur most 86-os rucikat hord, pár hónapja mértük utoljára, akkor volt 82 cm. Most 15 hónapos, és azóta tuti nőtt, mert minden ruháját folyamotosan cserélhetem le... szóval nem magas, ez egy normális, igaz a felső határ. Nekünk is folyton mondogatják szörnyűlködve (bölcsiben is!) hogy majd magas lesz, meg mekkora gyerek, de őszintén szólva ahol én olvastam, a gyerekkori magasságból nem következik hogy vki felnőttként mekkora lesz. Úgyhogy nyugi. :-) Azt mondjuk én is szívesen mellőzném hogy állandó epés megjegyzéseket tegyenek...
2009. ápr. 22. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!