Hosszú a kislányom, ha 15 hónaposan 80 cm?
Figyelt kérdés
Ma voltunk mérésen és a védőnő / nem a miénk / azt mondta, hogy " jó hosszú kislány vagy, mi lesz veled később?". Én ezen nagyon elcsodálkoztam, mert ismerősi körben lévő hasonló korú gyerekek mind magasabbak, mint a lányom, de nem tudtam rákérdezni miért mondta, mert csörgött a mobilja és mivel végeztünk kimentünk.2009. ápr. 20. 13:54
1/7 anonim válasza:
Az en babam 73 centi es meg 5 honapos sincs,mekkora lessz kesobb?? Ha magasak vagytok ti is, magas lessz de nem lessz orias,meg amugy sem tunik magasnak.Lathatod az en lanyom sokkal nagyobb lessz 15 honaposan.
2/7 anonim válasza:
Bár nekem fiam van, ő 5 hónapos, de már 74cm!
Szerintem sem túl magas, pont jó!
3/7 anonim válasza:
Ez nem mértékadó. Lehet egyszer csak megáll a növésben míg a nála alacsonyabbak meg elhúznak, vagy lehet ő ilyen magas lesz. Ugyanez nem számít ilyenkor igazán súlynál sem. Mert aztán meg annyit nyúlnak hogy csak na.
Lehet a védőnő nem találkozott mostanában ilyen magas gyerekkel. Vagy csak úgy kedvességből mondta! Ilyenkor mi azért ugye büszkék vagyunk a gyermekünkre ezért is érezzük ezt olyan fontosnak! De ez így van helyén.
4/7 anonim válasza:
Kislányom is 80 cm volt 15 hósan, ez a magasság átlagos ilyenkor. Most 19 hósan volt 82,5 cm.
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom 5 nap múlva lesz 14 hónapos, most 82 cm. Már lelóg a pelenkázólapról.
6/7 anonim válasza:
Dehogyis! Én több 80 cm, vagy afölötti magasságú és még pár hónappal fiatalabb babát ismerek, lányokat is. Ha megnézed a babaruha méretezést a 80-as méretet körülbelül 1 év körüli babákhoz társítják.
7/7 anonim válasza:
Nálunk picur most 86-os rucikat hord, pár hónapja mértük utoljára, akkor volt 82 cm. Most 15 hónapos, és azóta tuti nőtt, mert minden ruháját folyamotosan cserélhetem le... szóval nem magas, ez egy normális, igaz a felső határ. Nekünk is folyton mondogatják szörnyűlködve (bölcsiben is!) hogy majd magas lesz, meg mekkora gyerek, de őszintén szólva ahol én olvastam, a gyerekkori magasságból nem következik hogy vki felnőttként mekkora lesz. Úgyhogy nyugi. :-) Azt mondjuk én is szívesen mellőzném hogy állandó epés megjegyzéseket tegyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!