Mennyi idős kortól lehet egy kisgyerekkel úgy menni az utcán, hogy ne akarjon minden kapuban megállni és mindenhol letérni az útról?
Hát a kor szerintem gyerekfüggő. Azért már max három évesen már biztos.
De van aki előbb is érett rá.
Amúgy pl vegyél neki egy ilyen bicajt, amit nem muszáj hajtani, fent is tarthatja a lábát és akkor tudod tolni, tudsz vele haladni ő mégis jól érzi magát.
Vagy mi vettük ezt az esernyő babakocsit, nem bántam meg.
Valamelyik nap is mentem be a városba vele, de délben nem aludta a drágám, nekem mindenképp mennem kellett. Úgyhogy beleültettem a vonatig, szeret benne lenni, ott összecsuktam, majd mikor leszálltunk kinyitottam és beleült megint. Így tudtam haladni, sőt sietni is. Aztán mikor végeztem a dolgommal sétáltunk visszafelé és kivettem, vagy kikéredzkedett amikor megunta vagy bele ha elfáradt. Aztán később elaludt, ekkor is olyan jó volt hogy nem kell cipelni, nem is bírtam volna el. Így meg aránylag kényelmesen tudott aludni. Kicsit hátrébb lehet engedni a hátulját, nem nagyon, de mégsem ül és dől előre a feje.
De van már olyan, igaz az drágább amit majdnem vízszinteseig lehet dönteni, de mégis gyors mozdulattal esernyőre csukható.
Ő már alig fér bele, de még mindig jól jön ilyen helyzetben. Lehet néhányan furcsán néztek rám, de nem érdekel, ha menni kell menni kell, autónk meg nincs.
Úgyhogy így ki lehet küszöbölni!
Meg mindig beszéld meg vele, hogy most sétálni megyünk és ráérünk, de most máskor meg sietni kell mert el kell intézni ezt és ezt.
Az én lányom a múltkor olyan aranyos volt, játszott és vette a táskáját a vállára és mondta hogy megy a postára, meg a Polgármesteri Hivatalban. :) Meg éppen hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!