Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hanyas ruhakat hord 1,5-2...

Hanyas ruhakat hord 1,5-2 eves gyerkocotok?

Figyelt kérdés
Vettem 19 honapos kisfiamnak tegnap 18-24 honapos korig hosszu ujju bodykat amire az van rairva, hogy 92cm-ig jo. Hat hatalmasak!!! :( Nemhogy most de szerintem meg jovoben sem fogja tudni hordani akkorak. Vagy az en fiam lenne kicsi??? Raadsul elsirta magat szegenykem amikor levettem rolla mert tele van busszal, autokkal es nagyon akarta hordani. :(
2011. szept. 2. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:

hát add rá szegényre! hajts fel az ujját és kész, este leveszi úgyis, amikor alszik, akkor meg eltünteted szem elől, úgyis elfelejti reggelre.

enyém 19 hónapos, 13 kg, 93 cm, 86-92-eseket hord, vagy 2-3 évesnek valót. de nem lehet méretre adni, az biztos, mert van 98-as póló, ami úgy áll rajta, mint egy izompóló, és van 68-asa is, amit még tavaly nyáron vettem neki...

2011. szept. 2. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Két hét múlva lesz két éves a fiam. Kb tavasz óta hord 80-as ruhákat, most kezdi kinőni. Én soha nem hónap alapján vettem neki a ruhát, mert mindig kisebb volt az átlagnál.
2011. szept. 2. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
1 hónapja töltötte a kisfiam a két évet most 98 as ruhákat hord,97 cm magas.
2011. szept. 2. 11:33
 4/10 anonim ***** válasza:

15, évesen 86-ost, 2 évesn 92-98-ast

2,5 éves lesz (97 cm magas), lifinkább 104-est hord, de vannak 110-es cuccai is

2011. szept. 2. 11:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Hat ez tenleg komplikalt. Visszavinni nem akarom mert ugyis majd beleno de lehet veszek a kisebb meretbol neki. Most jelenelg bolcsibe van de le kellett vegyem rolla mert nemhogy csak az ujja hosszu de a vallanal egyszeruen lecsuszik. Igy nem akartam elvinni mert nagyon viccesen nezett ki szegenykem:) Tehat a szelessege is gaz. Kulfoldon elunk es egy "mothercare" nevu bababoltbol vettem neki. Eddig nem volt gondom. De ugy latszik mar a meretre sem lehet adni, legkozelebb probalunk. :)
2011. szept. 2. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:

21 hónapos, lány, 80 cm, 12 kg. Ruhákat 74-92-es méretig veszek neki, mivel még egy méreten belül is nagyon gyakran vannak eltérések. a két kedvenc pólójából az egyik 74-es, a másik 86-os és centire tök egyformák.

nekem a cipő a halálom: 21, 22 és 23-as mérető cipői vannak, és az is mind ugyan akkora! én nem is értem, mi alapján méretezik őket, egy számon belül olyan különbségek vannak, hogy ihaj....

2011. szept. 2. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 21 hónapos, csak 80 cm magas, és a lába rövid. Nadrágból a 80-as jó neki, bodyból, pólóból kell a 86-os. A nagyobbik ilyen idős korában már 92-es ruhákat hordott.
2011. szept. 2. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:

A kisebbikem 20 hónapos. Ő most 92-98 ruhákat hord, de ő nagynövésű.

A felsői (body, póló, pulcsi, kabát) 98-104, mert a felső teste iszonyat hosszú:)

A nadrágjai 92-es méretűek.

A feje akkora mint a 3.5 éves tesójának, aki szintén nagynövésű, a sapik sem a korának megfelelő méretűek.

Láthatod, nálunk elég vegyesek a ruhák:)

Sok múlik a gyerek alkatán is.

2011. szept. 3. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

22 hónapos a kisebbik fiam, 86-92-es méretű ruhákat hord. Naciból jó a 86-os, de bodyból már van több 92-es is.

Amúgy kb. 12-13 kg és 86-88 cm lehet, mostanában nem mértük.

2011. szept. 3. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat.

Haat igen a ciporol nem is beszelve. Mi ugyan abbol az uzletbol vesszuk neki es mindig lemerik a csajok a labat de markatol fugg, hogy hanyast veszunk. :) pl most kisfiam laba 5 es feles de van 4 es feles cipoje is mert mas marka. Ja a gumicsizmaja meg 5-os es picit nagy a labara. :) Szoval ez is erdekes.

2011. szept. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!